Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καταφθάνουν στην Ελλάδα τα συμβόλαια κινητής με απεριόριστο χρόνο


Μια ευρωπαϊκή τάση που στη χώρα μας έρχεται με καθυστέρηση, λόγω κρίσης, αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στην κινητή τηλεφωνία.

Η νέα τάση αφορά στο «χτίσιμο» των συμβολαίων με βάση τον όγκο δεδομένων που χρησιμοποιούν οι χρήστες και όχι τον αριθμό των κλήσεων. Ως εκ τούτου οι ιδιοκτήτες κινητών τηλεφώνων θα πρέπει να προσέχουν τον όγκο των δεδομένων που «κατεβάζουν» από το κινητό και όχι τα λεπτά της ομιλίας τους.

Αυτό διότι με βάση τα νέα τεχνολογικά δεδομένα, με τη χρήση smartphones, αλλά και apps όπως Viber ή το WhatsApp έχουν αλλάξει τα δεδομένα στη χρήση των κινητών τηλεφώνων, γεγονός που έχει διαπιστώσει και «ακολουθεί» η αγορά κινητής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με το νέο σύστημα θα υπάρχει ανώτατο όριο χρήσης λεπτών σε μηνιαία βάση ωστόσο το ανώτατο πλαφόν θα είναι μεγάλο κι έτσι οι χρήστες δύσκολα θα το ξεπερνούν.

Αντιθέτως πιο οριοθετημένο θα είναι το όριο για τον όγκο δεδομένων.

Η εφαρμογή των νέων προγραμμάτων αναμένεται να προκαλέσουν νέο γύρο προσφορών στη μάχη για την επικράτηση ανάμεσα στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.