Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διεύθυνση Δασών Πέλλας: Ολοκληρώθηκε η διαδικασίας υποβολής αντιρρήσεων

Από τη Διεύθυνση Δασών Πέλλας, ανακοινώνεται ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής αντιρρήσεων επί του δασικού χάρτη.

Ο χαρακτήρας των εκτάσεων για τις οποίες δεν έχουν υποβληθεί αντιρρήσεις καθίσταται οριστικός μετά και τη δημοσίευση της 22283/6-12-2018 (ΦΕΚ546Δ΄/2018 και ΑΔΑ : 6Φ7ΟΟΡΙΥ-ΥΦΧ) απόφασή μας .

Ο κυρωμένος δασικός χάρτης τηρείται στην οικεία Διεύθυνση Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, στο Τμήμα Δασικών Χαρτογραφήσεων και στην ειδική ιστοσελίδα της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ktimanet.gr

Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ
ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΑΣΩΝ ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ

ΒΑΡΟΥΤΣΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
Δασολόγος με Α΄βαθμό

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…