Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι Ίκαροι Γιαννιτσών αντιμέτωποι με τους Πάνθηρες Κατερίνης


Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας των Ικάρων Γιαννιτσών τον φερνουν αντιμέτωπο αύριο στην έδρα τους με τους Πάνθηρες Κατερίνης. Οι ΑΟΚ Ίκαροι Γιαννιτσών μπορεί να μην είχα ξεκινήσει την χρόνια όπως θα ήθελαν, έχουν καταφέρει όμως παίζοντας καλό μπάσκετ, ειδικά στον δεύτερο γύρο, να αλλάξουν τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα και να παλέψουν για τους αρχικούς τους στόχους. 

" Το κλίμα είναι άριστο στην ομάδα, κάποιοι παίκτες μας έχουν κάποιους μικρούς τραυματισμούς όμως έχουμε μεγάλη πίστη στους εαυτούς μας και στις δυνατότητές μας και θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους του πρωταθλήματος να κάνουμε καλές εμφανίσεις για να μπούμε στα playoff ανόδου", δήλωσε ο προπονητής Λούσης Λάκης. Το ματς με τους Πάνθηρες θα λάβει μέρος στο κλειστό δημοτικό γήπεδο των Γιαννιτσών "Έλλη Μυστακίδου" και ωρς 20.30

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.