Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο ΔΗΜΤΟ ΝΔ Πέλλας


Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλους τους πατριώτες Μακεδόνες της Πέλλας , τα μέλη και τους χιλιάδες φίλους και φίλες της Νέας Δημοκρατίας που μας τίμησαν με την παρουσία τους στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Πέλλας το Σάββατο 09/02 .

Η παρουσία του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη στην καρδιά της Μακεδονίας , στην Πέλλα αποτελεί τιμή όχι μόνο για εμάς τα απλά μέλη της ΔΗΜΤΟ αλλά και για όλη την Πέλλα και αυτό γιατί από το βήμα των εγκαινίων ο πρόεδρος μας επέλεξε να αναφερθεί στην ψήφιση του πρωτοκόλλου ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, την προηγουμένη ημέρα 08/02 από 153 πρόθυμους όπως τόνισε βουλευτές και επανέλαβε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μία κακή Συμφωνία, ότι μερίδιο ευθύνης έχουν οι κ.κ. Τσίπρας, Κοτζιάς και Καμμένος και ότι ο αγώνας της παράταξης μας για την Μακεδονία συνεχίζεται.

Με εκτίμηση
ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ ΠΕΛΛΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. Χιλιάδες... Χα, χα, χα!!! Ωραίο ανέκδοτο! Και να προσπαθούσατε μεγαλύτερο φιάσκο δεν θα μπορούσε να γίνει. Εξέδρα σε λάθος σημείο, λίγος κόσμος (για έλευση αρχηγού κόμματος εξουσίας), η ομιλία με φόντο την ταμπέλα "αγορά χρυσού" έπαιξε σε όλη την Ελλάδα, ρεζίλι τον κάνατε τον Κούλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχεις πόνο έ??
    Πηγες μέχρι τα γραφεια για να δεις ποσοι πηγαν,πονηρούλη?
    ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛΛΛΛΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκεί στη ΝΔ ή χαζοί είστε ή δεν κρατιέστε για να αναλάβατε τις θεσούλες σας και κοροϊδεύετε τον κόσμο. Βγείτε και πείτε ποια είναι η θέση σας για το όνομα, μην μας ζαλήζετε ότι είστε κάτα της συμφωνίας. Συμφωνείτε με τη λύση με γεωγραφικό προσδιορισμό πριν τον όρο Μακεδόνια. Άφηστε τα ψευτοεπαναστατικά, τα ίδια έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ και να που βρεθήκαμε. Βγείτε και δηλώστε ξεκάθαρα, μην υπεκφέυγετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ερωτηση:εχεις ακουσει κάτι που οι υπόλοιποι δεν το μάθαμε?
      Πχ η διαπραγμάτευση συνεχίζεται??
      Κατηγορείς για το Βορεια Μακεδονία τον Μητσοτακη ή τον Τσίπρα?
      Απλό το ερωτημα...

      Διαγραφή
    2. Κατηγορώ για την ''βολική'' στάση του Μητσοτάκη ως προς την διαπραγμάτευση, την έφερε ο Τσίπρας και τον βόλεψε η κατάσταση. Η ΝΕΑ ΔΗΟΜΟΚΡΑΤΙΑ φίλτατε είναι στην γραμμή της εθνικής γραμμής δλδ, γεωγραφικός όρος πριν τον όρο Μακεδονία, όπως και όλα τα υπολοίπα κόμματα που έχουν διοικήσει την Ελλάδα. Παρόλα αύτα, ο Κυριάκος δεν αναφέρθηκε πότε στην στάση και την πρόταση της ΝΔ για το θέμα κατά τη διάρκεια της συζήτητησης. Το κατάλαβες, αν ήταν στη θέση του Τσίπρα που έδωσε ότι έδωσε τώρα δεν θα είχε κόμμα να πρόεδρευει. Γι'αυτό σοβαρεύτειτε εκεί στην ΝΔ και μην το παίζετε πατριώτες και όχι μόνο στην ΝΔ και στα άλλα κόμματα. Και όσο για τον Τσίπρα, να προσέχατε να μην το ψήφιζατε, αυτή ήταν η αποψή του από πάντα.

      Διαγραφή
  4. Καλά εσύ 8:38 μμ είσαι φαινόμενο μαζί και ο αρχηγός σου ο γουρλομάτης ,βρε φέρτε τα λεφτά των δανείων
    που πήρατε και αφήστε την Μακεδονία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουφιοκεφαλίδι ο παπάρας ο Λούλης σας, μας χρέωσε 100 δις,αλλά στα τέτοια σας...αρκεί να έχετε την σκατοεξουσία.Λαμογιορουφιάνοι.

      Διαγραφή
    2. Πω πω!!!Ετσι σε είπαν έτσι λες .Αν σου έλεγαν 200 ,200 θα έλεγες!!!

      Διαγραφή
    3. Έλα ρε φίλε ξεχάστηκα..Εσείς οι Συριζαίοι τα σκίσατε τα μνημόνια,πιάσατε και τα νταούλια και χόρευαν οι αγορές.Και μετά διώξατε με κλωτσιές τους φονιάδες των λαών αμερικάνους ...και πήγατε να πιείτε και μια γκαζόζα.Ωρέ που πάμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

      Διαγραφή
    4. Εσείς οι δεξιοί πάντα είστε υπέρ των μνημονίων , των αγορών του ΝΑΤΟ κλπ. Αρα που διαφωνείτε ;;;;;;
      Μήπως σας πήραν την δουλεία;;;;;; A......δεν πιστεύω λόγο coka cola αντί γκαζόζα!!!

      Διαγραφή
    5. Και το μυαλό σου είναι λειψό
      και τον συντρόφων σου θολό
      μας πνίξατε στην παπαριά
      αι σιχτίρ αριστεροφασισταριά.

      Διαγραφή
    6. Τρελίτσα!!!Είναι μια λύση .....που σου ταιριάζει.

      Διαγραφή
  5. Γύρω στις 100 χιλιάδες σίγουρα ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η μεγαλύτερη δυσφήμιση για ένα κόμμα είναι να βλέπεις γλυψιματίες να τρέχουν με τα σάλια τους να στάζουν για ένα κοκαλάκι....κρίμα....ο κόσμος αλλάζει η ΝΔ αλλάζει ,όμως μερικοί εκει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπραβο Λυσανδρε τα καταφερες σε ολες τις φωτο διπλα στον κουλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.