Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο συντοπίτης μας εκπαιδευτής αλεξιπτωτιστών, Λοχίας Θεοχ. Κεμερίδης, από το Δυτικό, στην εκπομπή της ΕΡΤ «Με αρετή και τόλμη» (βίντεο)



Ο συντοπίτης μας ΕΠ.ΟΠ. Λοχίας Θεοχάρης Κεμερίδης, Εκπαιδευτής Σχολείου Βασικής Εκπαίδευσης Αλεξιπτωτιστών, από το Δυτικό του Δήμου Πέλλας, μίλησε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Με αρετή και τόλμη», που μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 11:30 από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 και καλύπτει θέματα που αφορούν στη δράση των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μέσα από την εκπομπή προβάλλονται -μεταξύ άλλων- όλες οι μεγάλες τακτικές ασκήσεις και ασκήσεις ετοιμότητας των τριών Γενικών Επιτελείων, αποστολές έρευνας και διάσωσης, στιγμιότυπα από την καθημερινή, 24ωρη κοινωνική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και από τη ζωή των στελεχών και στρατευσίμων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η εκπομπή της περασμένης Κυριακής ήταν αφιερωμένη στους αλεξιπτωτιστές και ειδικότερα στη Σχολή Αλεξιπτωτιστών του στρατού.

«Αλύγιστοι στο έδαφος και στον αέρα, εκπαίδευση στα όρια ψυχής και σώματος», ήταν το βασικό μήνυμα της εκπομπής, στην οποία ο Θεοχάρης Κεμερίδης, μιλώντας για την εκπαίδευσή τους, τόνισε ότι «πρέπει ο αλεξιπτωτιστής να έχει αντίληψη», για αυτό, όπως είπε, «η εκπαίδευση στηρίζεται σε αυτό, δηλαδή αυτό που φοράει το οδηγάει ο ίδιος, δεν τον πάει το αλεξίπτωτο εκεί που θέλει, αλλά οδηγεί αυτός το αλεξίπτωτο».

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο (Ο Θ. Κεμερίδης μιλάει στο 20.34΄)


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.