Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Φρένο» στη Νάουσα και ήττα για την ομάδα μπάσκετ του ΦΟ Αριδαίας!


Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, και μένοντας πίσω στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, η ομάδα μπάσκετ του ΦΟΑ (αγωνίστηκε με ελλείψεις) δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του τοπικού Ζαφειράκη, από τον οποίο και ηττήθηκε εκτός έδρας με 66-62, σε αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ. 

Το παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο για τις 20:30 το απόγευμα του Σαββάτου 9/2, ξεκίνησε με μία ώρα καθυστέρηση, εξαιτίας του αγώνα βόλεϊ που προηγήθηκε.

Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο με τις ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται μπροστά στο σκορ στο δεκάλεπτο (16-18) και τους γηπεδούχους στο φινάλε του ημιχρόνου (33-31).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να εκμεταλλευτούν ένα κακό διάστημα της ομάδας του Παναγιώτη Βάτση και ξέφυγαν στο σκορ αποκτώντας μια διαφορά ασφαλείας στη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου (55-43). Στα τελευταία πέντε λεπτά οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή μειώνοντας σε 63-60, αστοχώντας όμως σε δύο σουτ τριών πόντων που πιθανώς να έστελναν το παιχνίδι σε παράταση. Έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με 66-62 με την ομάδα του ΦΟΑ να γνωρίζει για δεύτερη φορά φέτος την ήττα, αλλά να παραμένει πρωτοπόρος στη βαθμολογία.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν από πλευράς ΦΟΑ ο Μακρόπουλος (21π./1 τρίπ.), ενώ σε καλή μέρα επιθετικά ήταν και οι Μπεγλόπουλος (11π./2 τρίπ.) και Παπαβραάμ (11π./2 τρίπ.). Από πλευράς νικητών ξεχώρισαν οι Πράπας (12π.) και Δίντσης (11π./1 τρίπ. Με λάθη η διαιτησία του έμπειρου Ταρενίδη και του Χατζημπαλίδη.

Την επόμενη αγωνιστική (16/2) η ομάδα του ΦΟΑ έχει ρεπό, ενώ ο Ζαφειράκης Νάουσας αγωνίζεται στο Αιγίνιο, κόντρα στον Αιγινιακό.

Τα δεκάλεπτα: 16-18, 33-31, 55-43, 66-62
Διαιτητές: Ταρενίδης - Χατζημπαλίδης

ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (Τούφας): Βαϊγκαντ 5(1), Καπνάς 10(1), Μουρατίδης 10(2), Νικολαϊδης, Βαδόλας, Πράπας 12, Τούφας 9, Σκουλαριώτης 9(1), Μώκας, Παυλίδης, Δίντσης 11(1), Πουρλίδας.

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Τόπκας, Βασίλογλου, Πέτκος 5(1), Τοπαλίδης 6, Νταούτι, Μπεγλόπουλος 11(2), Παπαβραάμ 11(2), Αβραμίδης 8(2), Κληντσάρης, Μακρόπουλος 21(1), Κανονίδης, Υποδηματόπουλος.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.