Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης στην Έδεσσα (φωτο)


Την Έδεσσα επισκέφθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης όπου μίλησε σε συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας στο Βαρόσι με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ο Ευρωβουλευτής επισκέφθηκε το Δημαρχείο Έδεσσας όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Δημήτρης Γιάννου και στη συνέχεια περιηγήθηκαν αξιοθέατα της πόλης.

Την ομιλία του Ευρωβουλευτή προλόγισαν ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Έδεσσας Κώστας Μπατσίρης ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας Θεοδόσης Ουραηλίδης και ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου. 


Το κυρίαρχο θέμα τις ομιλίας του Μανώλη Κεφαλογιάννη ήταν η Συμφωνία των Πρεσπών επικροτώντας την πατριωτική στάση όπως ανέφερε που κράτησε για το θέμα αυτό η Νέα Δημοκρατία. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας προβλήθηκε σχετικό βίντεο για την πολιτική που τήρησαν οι ηγέτες της Νέας Δημοκρατίας για την επίλυση του προβλήματος με τη γειτονική χώρα.  
kefede

Φωτορεπορτάζ Κοσμάς Καρατσώρης - Έδεσσα
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. Απαντήσεις
    1. Αυτή τη Κατσάρα ας τη μαζέψει κάποιος

      Διαγραφή
    2. Πρώτα ας μαζέψει κάποιος τον κ. Μουστάκα που ισχυρίζεται ότι είχε προσωπική συζήτηση με τον κ. Κεφαλογιαννη σε θέματα τοπικής Αυτοδιοίκησης και μετα ας πάρουν σειρά και οι υπόλοιποι

      Διαγραφή
    3. Η Μαρούλα επειδη τη γνωρίζω προσωπικά, είναι από τα καλύτερα άτομα που μπορεί να γνωρίσεις ποτέ σου. Με γνώση και εμπειρία στο αντικείμενο. Αν δε σου αρέσει η ευθύτητα του λόγου της τότε μάλλον εσύ έχεις το θέμα όχι αυτή.

      Διαγραφή
  2. ..... πατριωτική στάση όπως ανέφερε που κράτησε για το θέμα αυτό η Νέα Δημοκρατία....
    ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΑΚΙΤΣΑ.
    ΟΣΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΤΡΕΧΕ, ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ, ΜΗΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΟ ΛΟΥΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.
    Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ;
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ.
    ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ.
    ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΑΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Κούλης, δυστυχώς για σένα, έκανε αυτό που έπρεπε! Από την άλλη, ευτυχώς για σένα, πράγματι έχει πρόβατα ο τόπος!! Σερβίρισε λοιπόν το σανό σου σ' αυτά!!!!

      Διαγραφή
  3. Άλλος κυβερνάει όχι ο Μητσοτάκης, μερικοί μπερδεύεστε αρκετά μου φαίνεται. Από πότε φταίει η αντιπολίτευση για θέματα που χειρίζεται η κυβέρνηση; Για συντονιστείτε με τη λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΟΥ....ΦΑΙΝΕΣΑΙ

      Διαγραφή
    2. Εσυ πισω από που κρυβεσαι?
      Απο τη μούντζα που δινεις στο εαυτο σου, εξαιτιας της ψησου σου στιυς ΣΥΡΙΖΑιους??

      Διαγραφή
  4. Τι έγινε ξαφνικά? Όλοι θυμήθηκαν την Πέλλα? Τόσα χρόνια που ήταν? Και ολοι εσεις τρέξατε περιχαρης να δείτε τους '' ΜΕΣΣΙΕΣ''.. .. Ε ρε δούλεμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τους "μεσσΙες¨ τρέχουν να τους δουν κάποιοι υποψήφιοι που το παίζουν ανεξάρτητοι (υποτίθεται) εκμεταλλευόμενοι τη στιγμή για να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα και να ψηφοθηρίσουν λαικίστικα. όσο για τους υπόλοιπους, αυτοι ούτως ή άλλως θα πήγαιναν. κομματικό χαρακτήρα (λόγω ευρωεκλογών) είχε η εκδήλωση αν δεν κάνω λάθος.

      Διαγραφή
    2. Τουλάχιστον κάποιοι τη θυμούνται την Πέλλα και την Έδεσσα και μας τιμούν με την παρουσία τους. Οχι σαν καποιους άλλους που την πούλησαν και στο παρελθόν (με τις πολιτικές τους) αλλά την ξεπουλάνε ακόμα και σήμερα. Θα έρθει η ώρα όμως που θα έρθουν επισκεφτούν και οι κυβερνώντες για να τα ακούσουν όμορφα και δημοκρατικά. Η ιστορία στο τέλος κρίνει τους πάντες, δίχως εξαίρεση !!!

      Διαγραφή
  5. ΡΕ ΜΟΥΣΤΑΚΑ,ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΊ.ΠΟΤΕ ΜΙΛΗΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΈΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΉΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ,ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΈΧΕΙΣ ΤΌΣΟ ΚΑΛΑ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΚΛΈΧΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΆΡΧΙΣΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΎΘΙ ΦΑΝΤΆΣΟΥ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΊΣ ΤΙ ΈΧΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συστήνονται ως ανεξάρτητοι και μετά το γυρνάνε Σιριζα...γνωστό το παραμύθι..παλιό το κόλπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.