Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι κυνηγοί της Αλμωπίας έκοψαν την πίτα τους (φωτο)



Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής η κοπή της βασιλόπιτας του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμωπίας. Δεκάδες κυνηγοί, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου και βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στην Αριδαία.
Ο τυχερός στον οποίο έπεσε το φλουρί ήταν ο Κωνσταντίνος Πορτοκάλης από τους Προμάχους που κέρδισε δωρεάν θεώρηση της Άδειας θήρας για την κυνηγετική περίοδο 2019-2020.







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Καλύτερα να βρουν άλλο χόμπι όπου δεν χρειάζεται να σκοτώνεται κανείς και τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύμφωνο φίλε μου αλλά για σκέψου τη θα γινόταν αν δεν σκοτώνουν η κυνηγοί τα άγρια αν δεν έσφαζαν η κτηνοτροφοι τα ζώα τους όπως θέλει η νέα μόδα των χορτοφάγων

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα. Να πω την αμαρτία μου δεν είμαι χορτοφάγος. Τα τιμώ και τα σουβλάκια και τον γύρο και όλα τα κρεατικά. Τώρα όσον αφορά τα άγρια ζώα νομίζω ότι και αυτά να επιβιώσουν θέλουν όπως και εμείς.Επίσης πιο άγριο ζώο από τον άνθρωπο δεν έχω γνωρίσει.Απλώς αναφέρθηκα στο κυνήγι ως χόμπι.Να σκοτώνεις για ψυχαγωγία προσωπικά δεν μ'αρέσει καθόλου. Αν είσαι φυσιολάτρης μπορείς να απολαύσεις την φύση και χωρίς την καραμπίνα. Φιλικά πάντα κώστας

      Διαγραφή
  2. Μακάρι τα ορτύκια να πάρουν το νόμο στα χερια τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.