Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μνημόσυνο - Αγώνας Δρόμου στη μνήμη των πεσόντων Μακεδονομάχων στο Μεσημέρι του δήμου Έδεσσας (φωτο)


Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, παρουσία τοπικών αρχών, εκπροσώπων φορέων αλλά και πλήθους πολιτών, το μνημόσυνο στην μνήμη των 7 πεσόντων Μακεδονομάχων από τους Βούλγαρους Κομιτατζήδες στις 2 Φεβρουαρίου του 1905.
Το ιστορικό της ημέρας ανέπτυξε ο κ. Μιχάλης Παπανούσης, Πρόεδρος  του Πανελληνίου Συλλόγου Απογόνων Μακεδονομάχων 

Στο μνημόσυνο, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν: Ο  βουλευτής της Ν.Δ Γεώργιος Καρασμάνης, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Ανδρίτσος, ο Πρόεδρος του χωριού Αντώνιος Βλαδίκας, εκπρόσωποι στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι κ.α .

Αμέσως μετά την κατάθεση στεφάνων - δεξίωση ακολούθησε Αγώνας Δρόμου Μνήμης Μακεδονομάχων Μεσημερίου Έδεσσας 12 χιλιομέτρων.

mesim

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ο γίγαντας της πολιτικής ζωής του τόπου ο Γιάννης ο Θεόσταλτος το μάννα εξ ουρανού δεν ήταν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήταν εκεί με τους γνωστούς Μακεδόνες συνηποψηφιους του συνδυασμού του και ένοιωθαν αμήχανα προσπαθώντας να βρουν καποιον απο το χωριό να μιλήσουν,αλλά φάγανε πόρτα.Γιαννάκη δεν περνάει η μπογιά σου, παρτο χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.