Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Θ. Θεοδωρίδης παρουσίασε επίσημα την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Πέλλας (βίντεο)


Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, σε ξενοδοχείο των Γιαννιτσών, ο υποψήφιος  Δήμαρχος Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης παρουσίασε χθες, Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, στις 7.00 το απόγευμα, την ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού του «Πέλλα Μπροστά», με τον οποίο θα συμμετέχει στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε ένα κοινό από διαφορετικούς κομματικούς χώρους, ο κ. Θεοδωρίδης παρουσίασε τους βασικούς άξονες της πολιτικής του για τον Δήμο Πέλλας. 
Αναφέρθηκε στην προσπάθεια που ξεκίνησε στα Γιαννιτσά, στην Κρύα Βρύση, αλλά και σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, ούτως ώστε να συνδιαμορφωθεί με τους πολίτες ένας σαφής σχεδιασμός έργων, μέσα από ένα πρόγραμμα αντίστοιχο  με τις ανάγκες της κάθε περιοχής.
Ο κ. Θεοδωρίδης επικαλέστηκε την εμπειρία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και την αμεσότητα στις επαφές του με τους πολίτες, γιατί, όπως ειπώθηκε, «σε μια νέα πραγματικότητα που δημιουργείται στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με πάρα πολλές αρμοδιότητες, αλλά και ευκαιρίες που παρουσιάζονται για έργα και πρωτοβουλίες, η εμπειρία, οι επαφές και η γνώση του υποψηφίου δημάρχου Θεόδωρου Θεοδωρίδη, αποτελούν μονόδρομο».
Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσ/νίκης Χάρης Αηδονόπουλος (προλόγισαν τον κ. Θεοδωρίδη), οι περιφερειακοί σύμβουλοι Πέτρος Ζέρζης και Μαρία Καράμπελα, ο πρόεδρος του κόμματος των Βασιλικών «Εθνική Ελπίδα» Γιώργος Παπαδόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Πέλλας Θέμης Αρνάκης, Κώστας Δεληγιαννίδης, Πέτρος Χατζηηλιαδης, Σωκράτης Καζαντζίδης και Γιώργος Ελευθερίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αλμωπίας Γιώργος Σαββίδης,  ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Δήμου Πέλλας της ΝΔ Λύσσανδρος Αμιτζόγλου, οι πρώην Δήμαρχοι, Πέλλας Απόστολος Τσαλταφερίδης και Κύρρου Παύλος Τσαβαλάκογλου, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Γιαννιτσών Νίκος Τσίτσος κ.α.
τtheoth
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

68 comments:

  1. Μετά κατηγορούμε τον κόσμο που ψήφισε τον Αρτέμη Σώρα.Δεν υπάρχει σωτηρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει σωτηρία και τη θελουμε!! Θοδωρε προχώρα μπροστά!!!

      Διαγραφή
  2. Τα βασικά κοιτάξτε να κάνετε. Τα χόρτα από τα πάρκα να κόβετε κ οπως μιλάτε τώρα ετσι να μιλάτε με τον κόσμο κ μετά τις εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέμη εσύ θα κατεβενες δήμαρχος με τον χώρο μας πρωην ΠΑΣΟΚ εύρη δημοκρατικο κατάλαβες ότι άλλαξες γήπεδο και τι γήπεδο χωρίς φώτα ΑΑΑΑΑ απαραδεκτοιιιιι που θέλετε να έχετε τον κόσμο διπλά σας και εσείς από πίσω μεγάλες συμφωνίες για την παρτησας ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α ρε Τεο, ανεστησες το γρηγορη! Το 2023 τα ξαναλέμε λοιπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεληγιαννιδης, Ελευθερίου, Καζαντζίδης με τέτοιου μεγέθους πολιτικούς άντρες, πού πας κ. Σταμκο; Είσαι καταδικασμένος να είσαι Δημαρχος για μια ακόμη τετραετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς 1:06 να σου θυμίσω ότι ο Δεληγιαννιδης ήταν με τον Σταμκο 2 φορες!!Τότε είχε πολιτικό μέγεθος??Τώρα το έχασε??Αλλα ξέχασα...τι ήταν αυτό που τον έκανε μαυρο πρόβατο??
      Είχε άποψη!!Και ως γνωστον οι Δημοτικοί Συμβουλοι Πέλλας ένα χαρακτηριστικό ΠΡΕΠΕΙ να έχουν:να μην μιλανε,να μην φέρνουν αντιρρήσεις...

      Διαγραφή
    2. Εμείς οι πολίτες της Πέλλας δεν είμαστε καταδικασμένοι και γι αυτό τον Μάιο θα αλλάξουν τα πράγματα!!

      Διαγραφή
    3. Προς 1,06 Ναι αλλά έχει ΑΝΔΡΕΑΔΗ!!!

      Διαγραφή
  6. Κάποιοι που είδαν χτες ποιοι ήταν στην εκδήλωση, κυριολεκτικά τρόμαξαν και είπαν " αλλιμονο μας αν έρθει όλη αυτή η νομενκλατούρα Θεοδωρίδη στο δημαρχείο στα Γιαννιτσά. Καλυτερα να αλλάξουμε πόλη" . Γιαννιτσιωτες ούτε για πλάκα μην ψηφίσετε Θ. Θοδωριδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς τώρα δεν κάνει κουμάντο η Κρύα Βρύση ή μήπως κάνει;

      Διαγραφή
  7. Ένας είναι αυτός που θα αλλάξει τα πράγματα και θα κάνει έργα κ αυτός είναι ο Θεοδωρίδης το απέδειξε και ο κόσμος που δεν χωρούσε στην αίθουσα εχθές..Ας μην γελιόμαστε και αφού δεν μπορείτε να αλλάξετε τα γεγονότα τουλάχιστον απολαύστε το!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΟ ΜΑΟ, ΚΑΡΕΤΑ ΚΑΡΕΤΑ & ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΕΙΔΑ ΜΟΝΟ
    ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΧΟΥΝΤΟΒΑΣΙΛΙΚΟ ΒΕΝΖΙΝΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εσεις που σχολιάζετε θετικά την χθεσινη παρουσία του κυρίου Θεοδωριδη κάντε ενα απλό πραγμα.Ακουστε την «ομιλια»του.Οχι απλά πολιτικός βγαλμένος απο την ναφθαλίνη αλλα πολιτικός που υποτιμάει τη νοημοσύνη μας.Αοριστιες,γενικόλογα,ευχολογια,προχειρότητα κ βιασύνη.Καμια σοβαρή διακήρυξη ιδεών,αρχών και θέσεων.Ποιος αναποφάσιστος και σοβαρός ψηφοφόρος θα χαραμίσει την ψήφο του για τον εν λόγω κύριο;Οσο και αν θελω δεν μπορω να αφήσω ασχολίαστη την παρουσία των «στελεχών»της Σκελετοι βγαλμένοι απο ντουλάπες.Ουτε οι χειρότεροι εφιαλτες μας δεν μας τρομάζουν τοσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρομάζεις γιατί ο κόσμος ξύπνησε και κατάλαβε επιτέλους την ανικανότητα της παρούσας δημοτικής αρχής. Μια λάμπα στο δρόμο δεν αλλάζουν και θα ξαναζητησουν την ψήφο μας;

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΡΟΜΑΖΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 3 ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
  10. Στον σχολιαστή των 2.29. Αγαπητέ ανώνυμε όλοι γνωρίζουν οτι κ. Δεληγιαννιδης πουλησε το Στάμκο γιατί δεν τον έκανε ξανά αντιδήμαρχο. Άλλωστε ολοι στην Κρύα Βρύση γνωρίζουν ότι ο Δεληγιαννιδης πήγαινε στα Δικαστήρια τον Θεοδωρίδη, όπως και ποιο είναι το έργο του κ Δεληγιαννιδη, ανύπαρκτο, μόνο ο μισθός του αντιδημαρχου τον ενδιαφέρει. Αυτα προς στιγμής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανατριχιαστικη εκδήλωση με ένα σωρό τρομακτικες σκιές και μια φωνή από το βάθος σαν τις σειρήνες με σκοπό να παρασύρει όμως αυτά πλέον τα βλέπουμε σε έργα και κινούμενα σχέδια αντε τελείωσε η προβολή μπείτε στο συρτάρι καρτούν. ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο θεοδωριδης έχει το θάρρος της προβολής..τολμάει!! Δε προσπαθεί να παρασύρει ή να ξεγελάσει αλλά να αφυπνίσει..να δει ο κόσμος κι άλλες επιλογές και να επιλέξει τον ικανότερο!!

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ μαζί σου μόνο ο Ηλίας ο θεοδωριδης μπορεί να το κάνει αυτό γιατί έχει όραμα τιμιότητα και το ασυμβίβαστο με διαπλοκες ΣΥΜΦΩΝΏ.

      Διαγραφή
    3. Ο Ηλίας ούτε καν ζει στη Πέλλα,δε τον ξέρει κανεις δεν έχει προσφέρει τίποτα και θέλει να εκλεγεί;

      Διαγραφή
    4. Πρώτον είδαμε και αυτους που ξυπνούν εδώ περνάνε από τις λακκούβες βλέπουν τα φώτα σβηστά βλέπουν μια άσχημη πόλη και πάνε τελικά στον δήμο για να αραδιασουν και άλλα ψέμματα δεύτερον ΈΕΕΕΕΕΕΕ τώρα δεν τον ξέρει κανείς? ???? Μάλλον εσύ εδώ και πολλά χρόνια δεν μένεις εδώ. Τι να πω άνθρωποι και ανθρωπακια. ....

      Διαγραφή
  12. ΝΤΡΟΠΉ ΝΤΡΟΠΉ ΝΤΡΟΠΉ ΝΤΡΟΠΉ ΝΤΡΟΠΗ τα υπόλοιπα είναι περιττά αν αυτήν τη στιγμή μιλαμέ για τον ΣΤΑΜΚΟ και λέμε το απολυτο 0 ΕΕΕ ο Θεόδωρος και ο Στάθης είναι -10 εκείνα πάμε τόσο κάτω? ?? Ε δεν νομίζω να το θέλει κανείς αυτό? ????????????? Σκεπτομενοι πολίτες είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού αγωνιάς τόσο πολύ παρτον τηλέφωνο και ρώτα τον..

      Διαγραφή
    2. Δεν τον θέλουν πουθενά και ήρθε στον δήμο αλλά 19 Μαΐου θα δει ότι δεν χωράει και εδω

      Διαγραφή
    3. Εκλεγμένος 3 τετραετίες δήμαρχος στη Κρύα βρυση με συντριπτικά ποσα και αλλά ποσα χρόνια αντιπεριφερειάρχης Πελλας και δε τον θέλει ο κοσμος; Ποσο άσχετος εισαι;!;!

      Διαγραφή
    4. ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ 3 ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ.ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΩΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ,ΟΧΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ.ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. Δ Ι Ο Ρ Ι Σ Μ Ε Ν Ο Σ

      Διαγραφή
  14. Ειναι λογικο να λετε ολες αυτες τις βλακιες!Καταλαβατε μαλον εσεις του νυν τι σας περιμενει.Ο κοσμος ξερει και αυτο σας εκανε να μην κοιμαστε!Οταν ανοιξουν οι καλπες θα τα πουμε,και τοτε λυπαμε μονο για τους 2το πολυ3 αξιολογους ανθρωπους του νυν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δε προλαβαίνει ο θεοδωριδης να κάνει κάποια κίνηση,να δημοσιοποιηθεί κάτι προσωπικό του και τρέχετε να το σχολιάσετε!! Έλεος δηλαδή..δεν έχετε τιποτα άλλο να κανετε στη ζωή σας; Ας κάνει ο καθένας τον αγώνα του και ας κριθεί από αυτόν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αντε φτάνει τράβα στον δικηγόρο σου το φιλαράκι σου γιατί σάυτον τον Δήμο δεν παίρνανε αυτά αιντεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Mα αφού ο Στάμκος θα ταν μοναδικός υποψήφιος ; Τι έγινε τώρα; Μονο ο Στάμκος θα μπορούσε να αναστήσει πολιτικά πτώματα.Είστε αξιοι της μοίρας σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΣΤΕΡΙΔΗ,ΗΛ.ΘΕΟΔΟΡΙΔΗ ΚΑΙ Θ.ΘΕΟΔΟΡΙΔΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ Β ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε παρακαλώ ανελυσετο λίγο γιατί δεν κατάλαβα το σκεπτικό πραγματικά δεν σνομπαρω ούτε υπονοω κάτι πραγματικα

      Διαγραφή
  19. Λίγα λόγια για τον Αχιλλέα με την πανοπλία του και τους Μυρμιδόνες .... Ετοιμάζει την επίθεση στα απόρθητα τείχη της Τροίας.... Βρεγμένη βίτσα που θέλουν κάποιοι που έχουν θράσος και δεν ντρέπονται καθόλου.Κωστικα ότι και κανείς θα είσαι έξω αυτή την φορά. Θα σε στείλουν σπίτι οι δικοί σου.... Φτάνει άραξε για να μην ξεφτιλιστεις άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΘΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΟΝΟΜΑΣΙΑ. ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΔΗΜΟΣ ΚΡΥΑΣ ΠΕΛΛΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΈΒΟΝΤΑΙ. ΤΕΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΦΑΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα αυτό ήταν εξυπνάδα;να το πούμε μήπως και Πέλλα Κρύας Βρύσης;

      Διαγραφή
  21. Καλά ρε παιδιά αυτός ο προεδρος της τοπικής Νδ που μας ζάλιζαν στο φατσομπουκ οι συνεργάτες-τριες του σταμκου το ποσο κολητοι ειναι τελικα στο θοδωρα "έκατσε"; Φοβερη στρατηγική τα τζιμανια του γρηγορη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να φύγει από την θέση του προέδρου και ας βάλει με τον συγχωριανό του. Τον πούλο θα πάρει από τα Γιαννιτσά.

      Διαγραφή
    2. νταξει το παιδι εχει προβλημα εκλογες δωστου και χασουρες
      σ αυτο τον παραδεχομαστε ολοι ξερει να χανει παντα

      Διαγραφή
  22. Οι Πολίτες γιαννιτσων λένε ότι υπάρχει επίπεδο γιαυτό Θόδωρε πάρε δρόμο τώρα που είναι νωρίς γιατί κοντά στο Μάιο θα πονέσει. .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αίσχος να μιλήσει στην κρύα βρύση εκεί που τον δέχονται οι κολλητοί του και οι εμπλεκόμενοι αιντεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Λυπάμαι για τον τρόπο με τον οποίο βλέπει τα πράγματα η δικαιοσύνη όμως αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή τον αθώωσαν αυτοί θα τον φεσωθουμε εμείς γιατί εμείς έχουμε την εναλλακτικη τον ψήφο. .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Απλωθηκε πέπλο διαπλοκής απραξίας και μαυρίλας πάνω από τον Δήμο πελλας ευτυχώς που υπάρχει μια δέσμη φωτεινων ακτίνων και αυτό λέγεται μόνο ΗΛΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΌΝΟΜΑ ΚΑΙ ΧΆΡΗ ΕΥΤΙΧΏΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΉΜΑΣΤΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙΓΙΑ ΑΛΛΆ 4 ΧΡΌΝΙΑ. .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΝ ΚΑΛΕ? ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ? ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΕΙ Ο ΚΥΝΗΓΗΜΈΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ???? ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΕΧΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ?????? ΑΙΝΤΕ ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΜΑΣ .ΣΟΥΡΓΕΛΑ

      Διαγραφή
  26. Τα "μεγάλα προσόντα " του γιατρού του Ηλία σας τρόμαξαν σας χάλασαν τα παιχνιδάκια και τις βρωμοσυμφωνιες σας με την μόνη εξαίρεση τον εντελώς άσχετο Παπανικολάου που τον παίξανε βρώμικο παιχνίδι και χαμπάρι δεν είχε για να βάλει μπροστά τον Θέμη και αφού ο άσχετος διάλυσε την παράταξη του και χωρίς να το καταλάβει τον χρησιμοπειησαν τώρα τον υπόσχονται ότι θα τον βοηθήσουν στιΣ βουλευτικές καλά περίμενε και όπως έλεγα λοιπόν τον Ηλία αυτό τον βοήθησε ας κατεβακούν λοιπον οι απέναντι και 5 και 6 υποψήφιους τόσο φοβήθηκαν και ξέθαψα να ότι μπάζο είχαν και το κατεβάζουν βρε όσους θέλετε ο ηλιας θέλει 50 σαν και εσάς ΧΙΧΙΧΙ ΧΊ. .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Θα μιλάμε όπου θέλουμε μέχρι να σας τον πάρουμε τον Δήμο.Αυτό βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Δεν μας αφήσατε να κάνουμε δήμο κρύας Βρύσης .τώρα θα σέβεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί να σεβαστείς κάποιον που ποτέ δε σε σεβάστηκε;Ό,τι παίρνεις, δίνεις... Ας ήσασταν έξυπνοι και προσγειωμενοι, να γίνετε μόνοι σας Δήμος...

      Διαγραφή
  28. οσα εργα εκαναν ολοι μαζι τα εκενε ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ σε 4 χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ τώρα τα διαβάζεις και τα πιστεύεις αυτά που γράφεις;

      Διαγραφή
    2. ΟΣΑ ΧΡΕΗ ΑΦΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ,ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ

      Διαγραφή
  29. Και για να γνωρίζουμε ο Παπανικολάου δεν φτάνει που προεκλογικά διελυσε την παράταξη στους πέντε ανέμους παρακάλεσε το σύριζα αρχικά να κατέβει βουλευτής αλλά έφαγε πόρτα και μετά πήγε στο κιναλ όπου θα πιάσει πατο αυτός είναι ο Παπανικολάου άσχετος και απόλιτικοΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΤΟ ΠΑΊΖΕΙ ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΒΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΌΜΑΣΤΕ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΡΏΕΙ ΧΟΡΤΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΙΝΤΕ ΠΙΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Βρε παιδιά ο καστεριδη Σ δεν ακούγεται καθόλου λέτε να κάνουν ΚΑΜΜΙΑ συμφωνία με τον Θόδωρο αυτά τα γνωστά που ξέρουν αυτοί και να κατέβει μαζί με τον Θόδωρο η να βγει στο παιχνίδι και ο Λάκης πάλι με κρυφές συμφωνιες και ταξιματα τα ξέρουν καλά αυτοί και να κάνει τα γνωστά "παραξενα" παιχνιδάκια ΕΕΕΕΕΕΕ? ?????? Για να δούμε τι θα δούμε το τσίρκο από όλα έχει. ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάθομαι και σκέφτομαι πόσους απο δαύτους συνάντησα στα συλλαλητήρια για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας, σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Πισοδέρι - Πέλλα - Γιαννιτσά. Μόνο έναν είδα .
      Εξαφανισμένοι όλοι οι υπόλοιποι . ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.
      Ο λόγος του Στάμκου στην Πέλλα ήταν αυτός που με έκανε να αποφασίσω. Μόνο αυτόν είδα στα συλλαλητήρια . Κουβέντα απο τους άλλους επικεφαλής .
      Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε

      Διαγραφή
  32. 2.09 Έχεις απόλυτο δίκιο γιατί αυτοί νομίζουν ότι κάτι κουμπάροι τους πασοκτσηδες ο θεός να τους κάνει που το παίζουν και παράγοντες και κάποιοι φίλοι τους ο κόσμος τρώει άχυρα κατά όπως τους βολεύει αμ ξύπνησαν οι σκλάβοι Αντωνάκη! !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κανένα κομματικό σεντούκι δεν χωρά τον Ηλία Θεοδωρίδη και είδαμε και αυτους που ήταν εδώ τι κάνανε άρα λοιπόν Λυπάμαι που θα το πω αλλά σουργελα είστε εσείς που δεν έχετε το δείκτη νουμοσυνηΣ για να καταλάβετε Λυπάμαι πραγματικά αλλά μέσα σε χιλιάδες κόσμο σαφώς υπάρχουν εξαιρέσεις ΕΕΕ λοιπόν ανήκετε σε αυτήν τηνα εξαίρεση και πάλι Λυπάμαι και για το επίπεδο σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Δυστυχώς βλέπω πως αυτός ο τόπος δεν βάζει μυαλό. Λόγο της δουλειάς τυγχάνει να γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις. Έζησα από κοντά όλους αυτούς που αναφέρεστε ποιο πάνω. Άλλοι σε εποχές των παχιών αγελάδων κάνανε 1 και χρεώνανε 2 πχ το μεγαλύτερο χρέος που κληρονόμησε από την συνένωση των δήμων ο δήμος Πέλλας ήταν από τον πρώην δήμο Κρ. Βρύσης με ότι αυτό συνεπάγεται , δεν θέλω να φέρω άλλα παραδείγματα , ο νοών νοείτω . Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο δήμος Πέλλας είναι καθαρός από χρέη (τι με νοιάζει θα πουν κάποιοι) υπάρχουν έργα που είναι δημοπρατημένα ή θα δημοπρατηθούν , άρα θα τρέξουν, θα γίνουν αργά ή γρήγορα . Ο νυν δήμαρχος χαρακτηρίζεται από τον κόσμο ως ο εντιμότερος (δεν φτάνει όμως μόνο αυτό), εγώ λέω πως υστερεί και στο επικοινωνιακό οκ, είναι όμως και πολύ άτυχος γιατί η θητεία του δεν ήταν σε εποχές του 90’ ως το 2009 να τρέχουν προγράμματα και να έρχονται λεφτά με το τσουβάλι. Δεν γράφω άλλο γιατί θα κουράσω . Κ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 2.26 έχεις την εντύπωση ΡΕ σουργελα ότι ο ΣΗΦΑΚΗΣ και ο κάθε ΣΗΦΑΚΗΣ μπορεί να καπελωσει τον Ηλία κούνια που σε κουναγιε σουργελα θέλουν πολλά ψωμια ακόμα πολιτικα για να φτάσουν το επίπεδο του Ηλία άσχετο σουργελο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συγνώμη να σε ρωτησω κάτι;είσαι ο ίδιος ο σηφακης η κανενανας απο το γραφειο του που απαντας σε ολα ολα ομως τα σαιτ;; χαχαχαχαχαχα πλάκα εχεις

      Διαγραφή
    2. Όχι αδερφέ από το γραφείο του Ηλία

      Διαγραφή
    3. ΡΕ πρόβατα βλέπω τα σχόλια και παθαίνω πλάκα όρε τι ζά είστε? Λιακος και πάλι λιακος

      Διαγραφή
  36. 2.26 Καλό διαπλεκόμενο σουργελα κι είσαι αιντεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Θόδωρε έχεις προκαλέσει την οργή του κόσμου άιντε κρύψου γατακιιιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΥΠΟΨΗΦΙΌΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΆΠΟΙΟΝ ΤΡΌΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΊΖΕΤΑΙ Η ΠΑΡΆΤΑΞΉ ΤΟΥ?ΓΙΑΤΊ ΑΠΌ ΤΌΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΆΛΑΒΑΝ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΌΛΟ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΊΖΕΤΑΙ. ΤΏΡΑ? ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αίσχος βρε παιδιά Θόδωρος Στάθης γρήγορης τίποτα καλύτερο? Μόνο δημάρχους εργολάβων ??????? ΗΛΙΑΣ ΜΌΝΟ ΔΡΌΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΆΤΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.