Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ορκίστηκε βουλευτής ο Τέρενς Κουίκ - «Θα στηρίξω την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία μέρα»


Τον νενομισμένο όρκο ενώπιον της ολομέλειας της Βουλής, έδωσε σήμερα ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος καταλαμβάνει την βουλευτική έδρα του παραιτηθέντος από το αξίωμα, Θανάση Παπαχριστόπουλου.

Ο Τέρενς Κουικ, ο οποίος είναι ο 22ος ανεξάρτητος βουλευτής του Κοινοβουλίου, κατέθεσε στον πρόεδρο της Βουλής επιστολή, με την οποία δηλώνει ότι θα στηρίξει την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία ημέρα της συνταγματικής της θητείας.

Σύμφωνα με την επιστολή ανέγνωσε ο προδρεύων Μάριος Γεωργιάδης, ο νέος βουλευτής ενημερώνει ότι ασκώντας το δικαίωμα που του παρέχει το Σύνταγμα να ψηφίζει κατά συνείδηση, θα στηρίζει τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, με βάση το σύνολο του κυβερνητικού προγράμματος που ψήφισαν δύο φορές (Ιανουάριο και Σεπρέμβριο 2015) τα τότε συγκυβερνώντα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, όπως και αυτές που απορρέουν από τον τελευταίο Προϋπολογισμό. «Δηλαδή ισχύει ό,τι είχα πει στο ταραχώδες υπουργικό συμβούλιο και το επανέλαβα με πρόσφατες δηλώσεις μου. Θα στηρίξω την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία μέρα της συνταγματικής προθεσμίας της. Με την δεδηλωμένη αυτή πρόθεσή μου, δεν κάνω στην άκρη για να διευκολύνω την απόπειρα επιστροφής εκείνων που κατέκλεψαν την Ελλάδα και ελπίζουν σε κουκουλώματα των ανομημάτων τους», δηλώνει ο Τέρενς Κουίκ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Τι στο καλό σας δίνουν και πουλάτε τα πάντα για λίγες μέρες ακόμα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ.
      ΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.
      ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.
      ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ:
      ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΖΗΣΑΝ;
      ΜΟΝΟ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ

      Διαγραφή
  2. Όραμα ΡΕ ΒΛΑΚΑ καί σχεδιασμό στρατηγική και άγνοια του πολιτικού κόστους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ενω εσυ δεν το κατακλεβεις??ερημη ελλαδιτσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ουτε κασερι, ουτε βαλεριανα, ουτε μαρουλι, απλα τη δουλεια του κανει, αυτη που του ανεθεσαν.
    δεν μπορω να ξεχασω τον συγκεκριμενο δηθεν εγκριτο δημοσιογραφ, στον ΑΝΤ1 ηταν αν δεν κανω λαθος, που μετεδιδε τα αποτελεσματα των εκλογων και σε καποια στιγμη με την υπαρχουσα διαφορα ψηφων η ΝΔ εξασφαλιζε 151 βουλευτες, πως αναβοεσβηναν λαμπακια και ο αριθμος 151 πισω απο αυτον και ο τυπος πανηγυριζε για την επικρατηση της.
    Τωρα φτασαμε να ειναι εργαλειο εξουσιας μιας δηθεν αριστερης κυβερνησης που υλοποιεί τα οραματα του ΣΤΑΛΙΝ για καθοδο των φιλοκομμουνιστικων καθεστωτων στο ΑΙΓΑΙΟ δια μεσω της ελλαδας και μαλιστα γρηγορα, QUICK

    ΑΞΙΟΣ

    ΥΓ πανουλη μην χτυπιεσε δηθεν και καλα. ολοι μεσα στο κολπο ειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ κλαμα ριχνετε οι δεξιουληδες.Υπομονη άλλα 4χρονια. Ο Τσίπρας είναι ηγέτης και ξέρει από αγώνες. Δεν είναι Πορφυρογέννητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι πινεις και δεμ μας δεινης ελα να γυρναειιιιιιιιιιιιιιιι

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.