Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Χρήστος Μπάτσης υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας


Ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης που εκλέχθηκε με την παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας με επιστολή του στα ΜΜΕ κάνει γνωστό ότι ανεξαρτητοποιείται από το συνδυασμό "Η Αλμωπία της Καρδιάς μας" και ταυτόχρονα αναγγέλλει ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας στις εκλογές του Μαΐου. 
Ασκεί σκληρή κριτική στον Δήμαρχο χρεώνοντας του "Αλαζονεία, υποκρισία και facebook ήταν τα κυριότερα προβλήματα του". Η επιστολή του έχει ως εξής: 

"Χθες ημέρα Δευτέρα (4/2) πραγματοποίησα  αίτηση ανεξαρτητοποίησης από τον συνδυασμό «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» τον συνδυασμό το οποίο ήρθα πρώτος σε σταυρούς από τη Δημοτική ενότητα της Αριδαίας. 

Οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησης  μου πολλοί, απλοί αλλά και σημαντικοί. Ο κυριότερος όλων είναι ότι ξεκίνησα με όραμα για μια καλύτερη Αλμωπία με σκέψη να ακούγονται οι πολίτες, να διοικήσουν οι νέοι αλλά δυστυχώς αυτό δεν εφαρμόστηκε ποτέ. 


Ορίστηκα Αντιδήμαρχος από τις πρώτες μέρες, ανέλαβα την καθημερινότητα και εκτέλεσα τα καθήκοντα μου με το εκατόν δέκα τοις εκατό του εαυτού μου! Ξόδεψα προσωπικό χρόνο αλλά και χρήματα για έναν και μόνο σκοπό να κερδίσω το στοίχημα της καθημερινότητας και είμαι βέβαιος ότι το κατάφερα και άφησα την καθημερινότητα και ειδικά το εργοτάξιο στο καλύτερο δυνατό σημείο.  Δυστυχώς για έμενα ήμουν μόνος σε αυτό το κομμάτι χωρίς σύμμαχο, χωρίς Δήμαρχο. 

Παρατηρούσα  καθημερινά μια κατάσταση δίχως προηγούμενο ενώ υπήρχαν εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι επιτροπές και όλα τα σχετικά τις αποφάσεις τις καθόριζαν έξω-θεσμικοί παράγοντες οι οποίοι έκαναν κατάχρηση της ανοχής μας. Αλαζονεία, υποκρισία και facebook ήταν τα κυριότερα προβλήματα του Δημάρχου. 

Με προσωπικές επιθέσεις με ανάρμοστες συμπεριφορές σε συνεργάτες και Δημοτικούς συμβούλους ο Δήμαρχος προσπαθούσε να επιβάλει την γνώμη του και να κερδίσει το ψεύτικο σεβασμό. Έδειξε και συνεχίζει να δείχνει ότι θα θυσιάσει τα πάντα για την καρέκλα του με οποιοδήποτε κόστος, άλλοτε πατώντας σε δύο βάρκες στα εθνικά ζητήματα, άλλοτε επαναφέροντας με την μέθοδο της κωλοτούμπας Δημοτικούς συμβούλους που τους θεωρούσε επικινδύνους και άλλοτε με τον διορισμό ειδικών συνεργατών και αμέτρητων διμήνων στην επιχείρηση των Λουτρών (Προεκλογικά).   

Σε όλα αυτά ήμουν και είμαι αντίθετος και επειδή νοιάζομαι, ζω σε αυτόν το τόπο και έχω όραμα για την Αλμωπία θέλω να κάνω το επόμενο βήμα, ένα βήμα το οποίο θα βλέπει ισότιμα τους πολίτες και θα δώσει κίνητρο στους νέους να επενδύσουν και να μείνουν στο τόπο μας.  

Αποφάσισα να κατέβω επικεφαλής συνδυασμού για τον Δήμο Αλμωπίας, ενός συνδυασμού ο οποίος θα βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό του κάθε πολίτη της Αλμωπίας". 

Με τιμή
Μπάτσης Χρήστος
Υποψήφιος Δήμαρχος


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

18 comments:

  1. Χρήστο είσαι μάλλον επιεικής για τον απερχόμενο. Καλή επιτυχία και μη τυχόν κάνεις κωλοτούμπα που είναι το εθνικό σπορ των πολιτικών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καβαλημένο καλάμι και έπαρση...ούτε προγραμμα ούτε τίποτα, μόνο κατηγορίες βλέπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ οι άλλοι που κατεβαινουν έχουν ανακοινώσει πρόγραμμα; Η μηπως δεν κατηγορούν; Άσε μας και εσυ

      Διαγραφή
  3. Δήμαρχος του facebook λέει, δεν έχει και άδικο! Καλή τύχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενώ αυτός έκανε έργο πλάκα κάνεις μια από τα ίδια πήραν αέρα τα μυαλά του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκανε.μια χαρά έκανε. Βγείτε λίγο προς τα έξω να ρωτήσετε

      Διαγραφή
  5. Καλή δύναμη Χρήστο.Και φωτογραφίες όχι μόνο εκεί που ρίχνουν άσφαλτο αλλά και στις λακκούβες που όταν πέφτουν τα αυτοκίνητα παίρνουμε τις ζάντες αγκαλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΑΤΣΗ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΨΗΦΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρησταρα μην μασσας νέος είσαι κ τα χρόνια είναι μπροστά σου. Εδώ ο Σάκης θυμήθηκε τον Δήμο που τα τελευταία 20 χρόνια δεν έκανε ούτε μια πολιτική δήλωση είτε κακή είτε καλή.. Καλό αγώνα σου εύχομαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο Χρήστο τους εχεις για πλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε Π Ι Μ Ε Ν Ω :
    ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν δε σε ειχε βγαλει απο αντιδημαρχο (ξέρεις εσυ γιατι) τα ιδια θα ελεγες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε βλάκα εδώ δεν είχε συμβούλους να βάλει αντιδημάρχους. πήγε παρακαλούσε τους τύπου χουρσογλου που τον εφτηνε να αναλάβει πόστα. Μην λες βλακείες. Να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε.

      Διαγραφή
  11. Καιρός να αλλάξουν πράγματα και καταστάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αγαπητε φιλε χρηστο,η εκτιμηση μου λεει οτι λιγο πριν τις εκλογες θα παρεις ενα δωρακι απο τον μπινο και θα αποσυρθεις.!!ευχομαι να μην γινει ετσι και στεναχωρεθει ο φιλος σου ο βεσκος!σου ευχομαι παντως καλη επιτυχια γιατι εισαι ενα αξιολογο ατομο με ηθικη και αρχες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά να μην πουληθεί .
      Έλεος τα σκέφτεσαι η τα λες αυθόρμητα.
      Ότι έχει λεφτά να το κάνει ναι. Είναι γνωστό σε όλους μας το ξέρουμε. Δεν ειδαμε όμως να βάζει το χέρι του στην προσωπική του τσέπη. Απαιτούσε όμως όλοι οι άλλοι να το κάνουν λες και σε μας περισσεύουν. Όσοι των ζούμε το γνωρίζουμε. Δεν μας είπε αν χάρισε κάπου που χρειαζόταν τον μισθό του προεδπρο των λουτρών ας πούμε ένα παράδειγμα. Με ξένα κόλλυβα πολλά μνημόσυνα κάνει.

      Διαγραφή
    2. Στο τελος ετσι απλα ολοι στην μαντρα την ακροδεξια θα ειναι υποψηφιοι

      Διαγραφή
  13. Μας δουλευουν οι νεαροι πολιτικαντηδες στο τελος θα τον συμαζεψουν στην μαντρα που βρισκεται ολη η παρεα της ακροδεξιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.