Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΔΕΔΥ Ν Πέλλας: Άμεση παύση της δίωξης και απαλλαγή των εργαζομένων στους καταρράκτες της Έδεσσας


Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ , με αφορμή τη δίκη 21 εργαζομένων της Δημοτικής Επιχείρησης Καταρρακτών και άλλων συνδικαλιστών, που γίνεται στις 22 του Φλεβάρη στην Έδεσσα, ανακοινώνει τα εξής: 

- Απαιτεί την άμεση παύση της δίωξης και την απαλλαγή των συναδέλφων μας εργαζομένων στη Δημοτική Επιχείρηση και των συνδικαλιστών που τους συμπαραστάθηκαν. 
- Καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο Τομέα και τους πολίτες σε συγκέντρωση συμπαράστασης την Παρασκευή 22 Φλεβάρη 2019 και ώρα 09:00 π.μ. στα δικαστήρια της Έδεσσας. Καμιά δίωξη, κανένας εργοδοτικός εκφοβισμός δεν θα σταματήσει τους εργατικούς και κοινωνικούς αγώνες. 
- Κηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας σε όλες της Δημόσιες Υπηρεσίες τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους Ο.Τ.Α. της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, για την Παρασκευή 22 Φλεβάρη 2019 από 9:00 π.μ. έως 12:00 π.μ. 
- Ο πρόεδρος και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. θα παρευρεθούν στη δίκη και θα καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης. 
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ 

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Δηλαδή οι εργαζόμενοι μπορούν να απειλούν και να βρίζουν τον εργοδότη ενώ αυτός δεν έχει δικαίωμα να προστατεύσει τον εαυτό του;Ωραία δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ....εργοδότης έκανε πάρτι στις πλάτες των εργαζομένων για αρκετά χρονιά και τώρα ζητά τα ρέστα.
      Τα ρέστα τα ζητάς μόνο οταν έχεις πληρώσει.Εντάξει

      Διαγραφή
  2. αυτοι δουλευαν εκει η δουλευαν εμασ ενα κεντρο εστιασησ δεν κλινει στησ 9 τοβραδυ δουλευει εωσ αργα δεν διωχνει τουσ πελατεσ θελουν και τα ρεστα τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.