Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Γ. Σηφάκης στον πρόεδρο του ΕΦΚΑ για την αποτελεσματική οργάνωσή του στην Πέλλα μετά το νέο οργανόγραμμα


Στην συνάντηση συμμετείχαν ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης, ο πρόεδρος του ΕΦΚΑ Λάμπρος Σέμπος, ο Γιώργος Μητσόπουλος επιστήμονας ειδικός σε θέματα οικονομικών και οικονομικής διαχείρισης και υπεύθυνος των οργανογραμμάτων του ΕΦΚΑ και η Καλλιόπη Πρασσά Προϊσταμένη Διεύθυνσης Διοικητικού.

Συζητήθηκαν θέματα μετακινήσεων προσωπικού, ενίσχυσης του υποκαταστήματος Έδεσσας, σταδιακής μετακίνησης κάποιου αριθμού υπαλλήλων του Αποκεντρωμένου Τμήματος της Αριδαίας σε άλλα υποκαταστήματα καθώς και η επαναπροκήρυξη για την στελέχωση του ΠΕΚΑ Έδεσσας.

Ο βουλευτής ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΕΦΚΑ για την οριστική διατήρηση της δομής στην Αριδαία ως Αποκεντρωμένου Τμήματος. Ακόμη ζήτησε να γίνουν κάποιες μετακινήσεις τώρα και μέχρι την υλοποίηση του οργανογράμματος για την πιο αποτελεσματική λειτουργία της Υπηρεσίας προς όφελος των πολιτών. Υποστήριξε προτάσεις των υποκαταστημάτων καθώς και αιτήματα εργαζομένων.

Ο πρόεδρος καθώς οι συμμετέχοντες από τον Οργανισμό δεσμεύτηκαν στην εξέταση των προτάσεων του βουλευτή. Θα τον ενημερώσουν για τις αποφάσεις τους σύντομα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Πληρώστε καμιά σύνταξη πρώτα ρεζίληδες.....σε 2 μήνες θα τις πληρώνατε με τον ΕΦΚΑ! 3 χρόνια περιμένω κι ακόμη τίποτα!! ΨΕΥΤΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΥΡΙΖΑ παρελαβε 400.000 απληρωτες συνταξεις και 1,1 δις ελλειμμα καταχρεωμενα τα ασφαλιστικα ταμεια.
      Τωρα ειναι 100.000 οι απληρωτες συνταξεις και εφαπαξ ( 40000 κυριες συνταξεις, 45000 επικουρικες και 20000 εφαπαξ) και επιταχυνεται ακομη παραπανω ο χρονος αποδοσης.
      Οταν ολοκληρωθει πληρως το ενιαιο πληροφοριακο συστημα του ΕΦΚΑ οι συνταξεις θα απονεμονται σε λιγους μονο μηνες.
      Και ο ΕΦΚΑ ειναι πλεον πλεονασματικος, πληρωνει κανονικα τις συνταξεις, ακυρωθηκαν και οι μειωσεις συνταξεων και μειωθηκαν και οι ασφαλιστικες εισφορες.
      Και ερχονται και οι 120 δοσεις με 70% μειωση προσαυξησεων για τα ασφαλιστικα ταμεια.
      Υπαρχει συγκριση; ο κοσμος βλεπει και κρινει...

      Διαγραφή
    2. Ακριβώς βλέπουμε και κρίνουμε ότι χειρότερα δεν γίνεται από εσάς απορώ γιατί γράφεις ως ανώνυμος

      Διαγραφή
    3. Για να είμαστε ειλικρινείς στον ΕΦΚΑ γίνεται σοβαρή δουλειά.

      Διαγραφή
    4. και το ποιο σημαντικό..... δεν έκοψε καμία σύνταξη..... όπως χηρείας..... καμιά μείωση μόνο αυξήσεις..... άρε πρώτη φορά αριστερά..... και δεν ντρέπεστε και καθόλου

      Διαγραφή
  2. Ένα ευχαριστώ δε θα έβλεπε για έναν άνθρωπο, τον Σηφακη, που προσπαθει για την καλύτερη εξυπηρετηση των καθημερινων αναγκών των πολιτών της πέλλας. Μα μόνο να σχολιάζουμε ξέρουμε και να επικρινουμε..... Είμαστε άξιοι της μοίρας μας, αφού δεν εκτιμάμε τίποτα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδικά τον σηφακη να ευχαριστησουμε η και τους 153

      Διαγραφή
    2. Έκανε την μεγάλη προδοσία της Μακεδονίας δεν τον συγχωρεί κανείς
      Θα πληρώσει στις κάλπες όσο και να κάνει τον νεροκουβαλητή με τρύπια κανάτα.

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΕΤΥΥΧΕ ΑΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΙΕΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ.
      ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΜΕ ΗOT SPOT ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ.
      ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ

      Διαγραφή
  3. 8:22.μ.μ. βιάζεσαι πολύ, να προφητεψεις το κοινοβουλευτικο μέλλον του Σηφακη αυτό που σε '' βολευει'', Θα εκλεγεί πανηγυρικα γιατί είναι ο μόνος που αξίζει και προσφέρει στην Πέλλα.... Το αποδεικνύει καθημερινά τις εύστοχες παρεμβάσεις και τα αποτελέσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.