Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Έδεσσας


Αντικατάσταση των στηθαίων ασφαλείας έχει προγραμματίσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 έως και το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, σε τμήματα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Οι εργασίες θα εκτελούνται παράλληλα με άλλες εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας (από την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 έως και το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019), όπως ασφαλτικές εργασίες και καθαρισμού χώρου φυτών σε διαχωριστικές νησίδες και στα ερείσματά τους.

Τα τμήματα που θα εκτελούνται τα έργα είναι: επί της Εθνικής Οδού αρ. 2 (Θεσσαλονίκης- Έδεσσας) στο ρεύμα προς Έδεσσα και συγκεκριμένα από τη γέφυρα Δενδροποτάμου της Εθνικής Οδού έως τον ισόπεδο κόμβο Μελισσίου σε διάφορα τμήματα.

Επί της Εθνικής Οδού αρ. 2 (Θεσσαλονίκης Έδεσσας) στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη από τον ισόπεδο κόμβο Μελισσίου έως την γέφυρα Δενδροποτάμου σε διάφορα τμήματα.

 Οι εργασίες θα ξεκινούν σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 07:00.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Έτος 2019. Εθνική οδός μόνο στο όνομα. Ειδικά το κομμάτι Χαλκηδόνα-Περειφερειακός Θεσ/νικης. Αν οδηγείς βράδι η διαγράμμιση δεν φαίνεται, δεν ξέρεις που τελειώνει ο δρόμος και που αρχίζουν τα χωράφια, φωτισμός ανύπαρκτος. Αν βρέχει ακόμα χειρότερα... Απλά αίσχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.