Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αντετοκούνμπο: Θα είμαι με την Εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας


Στην Κίνα, στο πλευρό της Εθνικής μας ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, θα βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως ξεκαθάρισε στις δηλώσεις που έκανε στη media day ενόψει του All Star για το NBA που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Σάρλοτ, στην Βόρεια Καρολίνα.

«Οταν μπαίνω στο παρκέ σκέφτομαι εκείνους που βοήθησαν εμένα και την οικογένειά μου και εκπροσωπώ 13 εκατομμύρια ανθρώπους. Μακάρι να είμαι υγιής και θα βρεθώ στην Κίνα», είπε ο αρχηγός της Ανατολής, ο οποίος αναφέρθηκε και στην πορεία των Μπακς.

«Είναι εντυπωσιακό το ταξίδι μέχρι στιγμής. Παίζουμε σκληρά και ομαδικά. Είμαστε και οι καλύτεροι φίλοι έξω από το παρκέ. Είναι εκπληκτική η παρέα και η ατμόσφαιρα και όσο συνεχίζουμε έτσι θα είναι καλό. Νιώθω καλά με το γεγονός πως είμαι αρχηγός. Είμαι χαρούμενος. Πριν έξι χρόνια ήμασταν η χειρότερη ομάδα στο ΝΒΑ και τώρα έχουμε το καλύτερο ρεκόρ. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, να μαθαίνουμε κάθε μέρα. Δεν έχουν έρθει ακόμη τα πλέι οφ. Πρέπι να κερδίσουμε μία σειρά και να χτίσουμε» σε αυτήν».

Όσον αφορά στο παρατσούκλι «Greek Freak» είπε πως «δεν ξέρω ποιος μου το έδωσε αλλά πλέον είναι ένα δικό μου κομμάτι. Με χαρακτηρίζει. Το αγαπώ και μου αρέσει. Εσείς ίσως το κάνετε να μοιάζει κακό. Δεν είμαι αλαζόνας όταν λέω ότι μία ομάδα για να με σταματήσει πρέπει όλοι οι παίκτες της να είναι στην ίδια σελίδα. Στο ένας εναντίον ενός είναι δύσκολο. Πριν από έξι χρόνια δεν πίστευα καν ότι θα είμαι εδώ και θα ηγούμαι της ομάδας Team Giannis. Η πειθαρχία και η σκληρή δουλειά σε φέρνει εδώ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Σιγά να μην είσαι. Πάλι τραυματίας θα είσαι βάσει του συμβολαίου με την ομάδα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. GIANNIS ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ ΣΟΥ, ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΟΙΚΟΜΟΜΗΣΕ ΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.
    ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανενας στο παρελθον δεν ηταν στο επιπεδο το δικο του,μαλλον δεν εχετε καταλαβει για ποιον ανθρωπο μιλαμε,καποτε πηγαινε ο αμπαλος Τσακαλιδης στο NBA και τον κανατε θεο στην εθνικη,παιζει στο nba λεγατε,εδω μιλαμε για εναν εκ των 5 καλυτερων παιχτων στον κοσμο αυτην την στιγμη.Μαλλον δεν εχετε καταλαβει.

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ, ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠ΄ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.
      ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΑΜΑ ΣΤΟ NBA ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.
      ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΗΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ.
      ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΚΑΛΩΣ. ΑΝ ΟΧΙ........

      Διαγραφή
  3. Αν δεν έρθεις θα πας με τον Τσίπρα και συ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και τι θα φωνάζουν στην εξέδρα οι Ελληναράδες πατριδοκάπηλοι χρυσαβγίτες ως επί τω πλείστον όταν θα καρφώνει ο Γιάννης με την εθνική? Μπράβο??? Η Ελληνική ψυχή? Το Ελληνικό μεγαλείο? Ώρε γέλιο που θα έχει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.