Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δωρεάν σεμινάρια κατασκευής κοσμήματος από την ΔΗΚΕ Έδεσσας σε εκπαιδευτικούς


Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρησης Δήμου Έδεσσας στα πλαίσια λειτουργίας των Καλλιτεχνικών Εργαστηρίων, καλεί εν ενεργεία και συνταξιούχους εκπαιδευτικούς να παρακολουθήσουν δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο για την κατασκευή κοσμήματος τα οποία θα διεξαχθούν στις αίθουσες εργαστηρίων του Πολιτιστικού κέντρου Δήμου Έδεσσας. 

Τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν σε ευέλικτο ωράριο που θα αποφασιστεί ύστερα από την υποβολή των αιτήσεων. 
 Πληροφορίες – Εγγραφές στην γραμματεία του Πολιτιστικού Κέντρου 2381023101 και 2381027666 η στο 6975827321.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Τι κουλό είναι πάλι τούτο ; η δημοτική επιχείρηση κάνει σεμινάρια κοσμήματος μόνο σε εκπαιδευτικούς ;;; Δηλαδή το έχουν ανάγκη μόνο αυτοί ; Δηλαδή από τους δημοτικούς φόρους κάποιος θα χρησιμοποιεί τα χρήματα για αυτές τις βλακείες ... Πειτε λεπτομέρειες ποιος το σκέφτηκε αυτό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΓΙΑΦΚΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ. ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑΦΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΌ ΠΡΟΣΩΡΙΝΆ ΦΥΣΙΚΆ ΔΗΜΑΡΧΟ. Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

      Διαγραφή
  2. να το πάρει πίσω μια δημοτική επιχείρηση είναι για όλους και όχι για λίγους..θα γίνει μεγα θέμα αν δεν το πάρει πίσω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.