Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καταγραφή αρδευόμενων εκτάσεων στο Δήμο Έδεσσας

Προκειμένου να καταγραφούν όλα τα αρδευόμενα στρέμματα από τα δημοτικά δίκτυα άρδευσης ώστε το κόστος χρήσης να κατανέμεται δίκαια και αναλογικά αλλά και να μπορέσουν να ενταχθούν τα δίκτυα αυτά σε προγράμματα εκσυγχρονισμού και βελτιώσεων ο Δήμος συγκεντρώνει τα δεδομένα των αγροτεμαχίων που αρδεύονται από το δίκτυο άρδευσής του.

Για το σκοπό αυτό καλούμε όλους τους κατόχους ή ενοικιαστές των κτημάτων που βρίσκονται εντός του δημοτικού δικτύου να δηλώσουν τις εκτάσεις που καλλιεργούν, προσκομίζοντας τη δήλωσή ΟΣΔΕ της περασμένης χρονιάς. Η δήλωση ΟΣΔΕ χρησιμεύει για την ταυτοποίηση του ιδιοκτήτη/κατόχου κάθε κτήματος και των στρεμμάτων.

Άλλωστε στη νέα δήλωση ΟΣΔΕ του 2019, θα ζητηθεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ βεβαίωση του Δήμου για κάθε αρδευόμενο κτήμα. Η βεβαίωση αυτή θα δοθεί μόνο εφόσον προσκομιστεί στο Δήμο το ΟΣΔΕ της προηγούμενης χρονιάς.

Παρακαλούμε να ανταποκριθείτε.

Για τις δηλώσεις απευθυνθείτε στο γραφείο 22 στο Δημαρχείο.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…