Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: «Μάγεψαν» το πολυπληθές κοινό η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού και η Φιλαρμονική του Δήμου Πέλλας


Το κοινό και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πέλλας με μεγάλη χαρά υποδέχθηκαν τη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, στις 19:30, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, για την πραγματοποίηση μεγάλης φιλανθρωπικής συναυλίας Αγάπης & Αλληλεγγύης!!!
Πραγματικά, ήταν μια υπέροχη βραδιά… «Σαν Παλιό Σινεμά» -υπό την αιγίδα της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.- εμπνευσμένη από τον παλιό ελληνικό και ξένο κινηματογράφο... και όχι μόνο!!!
Στη συναυλία, την οποία παρακολούθησε μαζικά το κοινό της ευρύτερης περιοχής των Γιαννιτσών που γέμισε ασφυκτικά την μεγάλη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, συμμετείχαν:
- Νεανική χορωδία ΕΝ-ΕΙΤΕ & Παιδική χορωδία Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών. 
- Παιδική χορωδία Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρούδας.
Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν για τις φιλανθρωπικές δράσεις του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών.

Την ίδια ημέρα, Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, είχε προηγηθεί η κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Δήμου Πέλλας, στην αίθουσα εκδηλώσεων "Ο Λόφος", στο Φιλίππειο Γιαννιτσών.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.