Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Προοδευτική Πρωτοβουλία Πολιτών» στην Δημοτική Κοινότητα Πέλλας


 Πρωτοβουλία για τη δημιουργία τοπικής προοδευτικής δημοτικής κίνησης στην Δημοτική Κοινότητα Πέλλας, ανέλαβαν δημότες της Πέλλας ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαϊου.
«Επιδιώκουμε και προσβλέπουμε σε συναίνεση και συμπόρευση με όλους τους πολίτες της Πέλλας, στα πλαίσια πάντα των βασικών αρχών της Κίνησης, να πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας, αποτρέποντας τις επιλογές της νεοφιλελεύθερης οικονομικής βαρβαρότητας και δημιουργώντας ευοίωνες προοπτικές για αξιοπρεπή διαβίωση και αρμονική συμβίωση στον τόπο μας». 
Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων, η Συντονιστική Επιτροπή Πρωτοβουλίας της Προοδευτικής Πρωτοβουλίας Πολιτών Πέλλας, σε σχετικό κάλεσμά της στους δημότες της Πέλλας.






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Τι ρολο παιζετε και ποιοι ειστε ρε παιδια που πατε?ουτε το 1\3 απο συνδιασμο δεν μπορειτε εκτος και αν παιζετε κανα βρωμικο παιχνιδι για καποιον αλλο!Ονοον νοειτο!και ας μην ξερω τα γραμματα που ξερετε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμεις έχουμε Στάμκο , θεοδωρίδης που αθωωθηκε τι να ψάξουμε καλύτερο!!!Είματε γενικά πολύ τυχεροί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.