Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αύριο εκ νέου η δίκη του Θ. Θεοδωρίδη στο Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης


Για αύριο Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 έχει οριστεί η δίκη του (εν αργία) αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και πρώην δημάρχου Κρύας Βρύσης, Θεόδωρου Θεοδωρίδη, σχετικά με την υπόθεση της «Αναπτυξιακής Πέλλας ΑΕ» για την οποία είχε καταδικαστεί σε δεύτερο βαθμό (εφετείο) και είχε προσφύγει στον Άρειο Πάγο. 

Υπενθυμίζουμε ότι η αίτηση αναίρεσης της απόφασης του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου στη Θεσσαλονίκη που καταδίκασε τον Θεόδωρο Θεοδωρίδη για υπόθεση χρηματισμού του με την ιδιότητα του προέδρου της διοίκησης της «Αναπτυξιακή Πέλλας ΑΕ», είχε γίνει δεκτή από τον Άρειο Πάγο και για αυτό η εν λόγω υπόθεση (αν δεν πάρει για κάποιο λόγο αναβολή) θα εκδικαστεί αύριο εκ νέου στο Τριμελές Εφετείο, με άλλη σύνθεση δικαστών. 

Με δεδομένο ότι ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κινείται στην κατεύθυνση κατάρτισης ψηφοδελτίου για την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου στο δήμο Πέλλας στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου 2019, είναι προφανές ότι η απόφαση του δικαστηρίου θα επηρεάσει καθοριστικά τις εξελίξεις και την υποψηφιότητα του κ. Θεοδωρίδη στο δήμο.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Τελικά πολλές έγιναν οι καταδίκες για την Αναπτυξιακή Πέλλας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μόνο που λερώθηκε το όνομα του φτάνει..πώς να τον ψηφίσω εγώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αθωώστε τον να ησυχάσουμε, ουτε το ΒΑΡ μας σώζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσα δικαστήρια και να γίνουν , δεν υπάρχει λόγος να ψηφίσει κανείς Θόδωρα. Ο τόπος χρειάζεται νέους και άφθαρτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν εμένα, όχι με καταδίκαζαν δυο φορές, αλλά μόνο κουτσομπολίστικα να περιφερόταν το όνομά μου για δωροδοκία, δεν θα είχα πρόσωπο ούτε να κυκλοφορώ, όχι να βάλω και υποψηφιότητα για δήμαρχος. Τώρα όπως λέει και ο 4.00. Στην Ελλάδα είμαστε, κράτος... όλα γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν ήταν ΣΥΡΥΖΑΙΟΣ , πως θα ορμούσατε;Τώρα που είναι ο θόδωρας,Θα πείτε τώρα αυτός είναι πολλά κιλά πατριώτης και Μακεδονομάχος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΘΟΔΩΡΕ... ΤΡΕΜΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για ποιον Μακεδονομάχο λέτε; Μην τα πάρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θόδωρε προχώρα μην ακούς κανένα,εύχομαι καλά αποτελέσματα και καλή επιτυχία στον αγώνα σου.Μια φίλη από τους αυτοδιοικητικούς αγώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μια από τους ίδιους δηλαδή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εξαρτάται τι εννοείς ως αυτοδιοικητικούς αγώνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.