Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκοψαν την πίτα για το νέο έτος οι Σπουδαστές, οι Εκπαιδευτές και η Διοίκηση του Δημόσιου ΙΕΚ Αριδαίας! (φωτο)


Σε γνωστό κέντρο δεξιώσεων της Αρδαίας συγκεντρώθηκαν πάνω από 350 άτομα (σπουδαστές, εκπαιδευτές, προσωπικό και συνεργάτες του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ).

Τις 8 XXL Βασιλόπιτες ετοίμασαν οι Αρτοζαχαροπλάστες του IEK ΑΡΙΔΑΙΑΣ και απέσπασαν τα εύσημα για τη γευστικότητα και το χειροκρότημα για την φιλότιμη συμμετοχή.

Η εκδήλωση που έχει καθιερωθεί εδώ και έξι  πλέον χρόνια και που έχει φιλοξενηθεί σε όλους τους μεγάλους χώρους δεξιώσεων και συγκέντρωσης της περιοχής μας, αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία για ανασύνταξη δυνάμεων, επικοινωνία με τους σπουδαστές και το προσωπικό και στόχευση για νέα πορεία που θα αναδείξει ακόμη περισσότερο τις ευκαιρίες της αγοράς εργασίας.

Για όλους εμάς στο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, αποτελεί κεντρικό στόχο, το περεταίρω άνοιγμα στην τοπική κοινωνία, η προσφορά στο κοινωνικό μέτωπο και η καθημερινή απόδειξη ότι παρόλη την δύσκολη οικονομική συγκυρία φωνάζουμε παρών στις εξελίξεις.

 Εξελίξεις που τις διαμορφώνουμε στο βαθμό που μας αναλογεί και συμμετέχουμε σε ό,τι πηγαίνει τον τόπο μπροστά.


Καλή Χρονιά με Υγεία σε όλους σας και Καλή Δύναμη σε όλους τους ενήλικες που αποφασίζουν να βρίσκονται στις τάξεις μας επενδύοντας τον χρόνο και την ελπίδα τους για ένα καλύτερο αύριο.

Με εκτίμηση ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Γιόρτσος Α. Γεώργιος
iekkpit
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.