Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης: Στο "Πολυνομοσχέδιο" του Υπουργείου Οικονομίας στα τέλη του Μαρτίου η λύση στο μεγάλο πρόβλημα της ΟΠ ΑΘΗΝΑ


Όπως έχει ενημερώσει ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης η λύση στο "ΑΘΗΝΑ" εισέρχεται στη Βουλή στα τέλη Μαρτίου στο "Πολυνομοσχέδιο" του Υπουργειου Οικονομίας απο τον Αναπλ.Υπουργό Οικονομίας Στέργιο Πιτσιόρλα.
Η λύση είναι μικρή τροποποίηση της νομοθετικής διάταξης που προωθείτο από τους Υπουργούς που αντιμετωπίζει τις "ανησυχίες" περι ΜΚΟ κλπ και κερδοσκοπικού η μη χαρακτήρα που είχαν εκφραστεί.
Η πολιτική λύση είναι αποτέλεσμα του πραγματικού γεγονότος που δεν μπορεί να αλλάξει ( όσοι και να προσπαθούν στο τέλος να πιάσουν "στασίδι") ότι, όταν όλοι γονάτισαν λέγοντας ότι δεν πρόκειται να υπάρξει πολιτική λύση, ο Γιάννης Σηφάκης έμεινε όρθιος με πείσμα και τα κατάφερε.
Η ταλαιπωρία 1200 αγροτών ( απλών μελών της ΟΠ ΑΘΗΝΑ) τελειώνει σε λίγο με την νομοθετική διάταξη που μπαίνει στη Βουλή από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με συνεχή αγώνα του βουλευτή παρά τις δυσκολίες από αντιμετώπισε από διάφορες πλευρές.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σηφακη Αστους να εξαπολυουν '' μυδρους'', και να προσπαθούν να '' θεοποιησουν '' μια Τζάκρη που ξαφνικά της ήρθε επιφωτηση για την ΟΠ ΑΘΗΝΑ, μετά την δική σου ενεργή ενασχόληση... Ολοι μας ξέρουμε ότι μόνο εσύ θα το καταφέρεις τελικά... Περιμενουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι άλλη ανακοίνωση για την Αθηνά;Αλήθεια,στις πόσες ανακοινώσεις δικες σου και της Τζάκρη θα λυθεί το θέμα; Μας κουρασατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αστο Σηφακη ,τοτε θα χτυπήσει η σάλπιγγα των εκλογών, ερχεται ο Καρασμανης,αυτος σε εκανε κομανετσι στις κολοτουμπες,ελεγες οτι θα πληρωσουμε λιγοτερα,και μετα απο την ερωτηση του στην βουλη ,καταλαβες οτι δεν ζημιωσαμε το δημοσιο, αλλαξες και ειπες και συ δεν θα πλερωσουμε , Αστο σηφακη Αστο, μας κουρασες, καθε βδομαδα τα ιδια, μας τα πρη...τ α γιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γραφειο βουλευτη Γιαννη Σηφακη27 Φεβρουαρίου 2019 στις 12:53 μ.μ.

    Πράγματι γίνεται κουραστική αυτή η αντιπαράθεση επι τόσο σοβαρού θέματος.
    Καλώ όλους σε αυτοσυγκράτηση.
    Παρατηρήσατε, υποθέτω, ότι επί ένα έτος που ο Γιάννης Σηφάκης προσπαθούσε μόνος του για να βρεθεί πολιτική λύση δεν υπήρξε η οποιαδήποτε αντιπαράθεση.
    Μόλις το έφθασε πλησίον της λύσης (και άρχισαν να το υπογράφουν οι Υπουργοί) άλλοι άρχισαν αντιπαραθέσεις με δήθεν άλλες προτάσεις και επισκέψεις σε Υπουργούς με στόχο να πιάσουν λίγο "στασίδι" στην λύση γιατί σκέφτονται τις ψήφους, όπως γινόταν και στο παρελθόν όταν κάτι τελείωνε από κάποιον βουλευτή πήγαιναν άλλοι να οικειοποιηθούν κάτι.
    Παρακαλούμε να μην ισοπεδώνεται η προσπάθεια του βουλευτή, χάρη στην οποία φθάσαμε στην λύση, με δελτία τύπου άλλων την τελευταία ώρα πριν την λύση..για προφανείς λόγους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σηφακη όσο κι αν θέλει να προβληθεί η Τζάκρη, μέσα από τις δικές σου προσπαθειες και τον αγώνα για την εύρεση λύσης, ολοι ξέρουμε ότι εσύ ασχολήθηκες ουσιαστικά και φτανεις σε αίσιο αποτέλεσμα. Τα παραμυθακια της σε ανόητους και μωρά.. Δεν τρώμε κουτοχορτα... Βλέπουμε τι γίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σηφακη μας κουρασες, ερχεται η νδ θα μας το λυσει, ο Καρασμανης ξερει το θεμα,σας εδειξε το δρομο, αλλα εσεις μας φλομωσες στις παπαριες,και μην πεις τι κανανε, τοσα χρονια ,στις μερες σας εκασε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.