Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δώρισε λαπτοπ στο Ειδικό Σχολείο Έδεσσας από τα έσοδα πωλήσεων του βιβλίου του


Ένα λαπτοπ από τα έσοδα των πωλήσεων του βιβλίου «Η συμφωνία του Παρισιού για την Κλιματική Αλλαγή», δώρισε χθες Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, στο Ειδικό Σχολείο Έδεσσας, ο συγγραφέας του και δικηγόρος, Αντώνης Ξυλουργίδης.

«Ευχαριστώ θερμά τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Γιάννη Σιβένα για την θερμή υποδοχή, την ξενάγηση στους χώρους του σχολείου και την ευκαιρία που μου έδωσε να φανώ χρήσιμος στο σημαντικό έργο που επιτελούν μαζί με όλους τους εκπαιδευτικούς. Κυρίως όμως ευχαριστώ όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια μας με το υστέρημα τους», σημειώνει ο κ. Ξυλουργίδης στo προσωπικό του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Συγχαρητήρια!!! εύχομαι η κίνηση Ανθρωπιάς να βρίσκει πολλούς μιμητές.... Αν και η περίοδος είναι δύσκολη εύχομαι να μην υπάρχει σκοπιμότητα και σε λίγο καιρό μάθουμε ότι είναι υποψηφιος και προσπαθεί να ενισχύσει την παρουσία του στην πόλη με προβολή και διαφήμιση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.