Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυρώθηκε το πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ


Με 153 «Ναι», 140 «Όχι» και 1 «παρών» υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το πρωτόκολλο ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Με αυτόν τον τρόπο τίθεται και τυπικά σε ισχύ η νέα ονομασία της γειτονικής χώρας, στο πλαίσιο της Συμφωνίας των Πρεσπών. Πλέον τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό θα χρησιμοποιείται η ονομασία Βόρεια Μακεδονία.


Η συζήτηση σημαδεύτηκε από εντάσεις μεταξύ κυρίως του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του μέχρι πρότινος κυβερνητικού εταίρου, Πάνου Καμμένου. Πολιτική αντιπαράθεση σημειώθηκε επίσης μεταξύ του πρωθυπουργού και του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους βουλευτές της Ριζοσπαστικής Αριστεράς που με την ψήφο τους το ΝΑΤΟ Αυτός ο ειρηνοποιός οργανισμός απέκτησε ένα καινούργιο μέλος πάντα τέτοια σύντροφοι κόντρα στους κακούς τους δεξιούς που δεν θέλουν το καλό του ΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος θα το περίμενε οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ να τα δίνουν όλα για το ΝΑΤΟ Αντε και εις ανώτερα την Αλβανία Μην ξεχάσετε να τη βάλατε Και Αυτή που αγαπάει και τους Έλληνες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι Ίδη στο νάτο η Αλβανία με ψήφο της Ελλάδας

      Διαγραφή
  3. Μην βιάζεσαι ο χρόνος θα δείξει τι είναι σωστό και τι οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαν κνιτης ο πρωθυπουργός τι έλεγε για ΝΑΤΟ και αμερικανους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα εσεις οι "συριζαιοι" ,σηφακη ,βαζετε τα σκοπια στην ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, στο ιδιο συνδικατο; και η " δεξια" λεει οχι; βρε πως αλλαξαν οι καιροι...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και ο Αηδόνης έλεγε μ@λ@κ@ τον Σαμαρά και τον εκανε ο κούλης αντιπρόεδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σηφάκης σε λίγο Όπως πας θα βάλεις Στο ΝΑΤΟ και την Ρωσία keep walking

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.