Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ψήφισμα συμπαράστασης Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν Πέλλας στους εργαζόμενους και πολίτες που διώκονται από το Δήμο Έδεσσας


ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ με τον πιο αποφασιστικό τρόπο στους συναδέλφους μας, στα μέλη ΔΣ του συνδικαλιστικού μας οργάνου και στους πολίτες της Έδεσσας και του Ν. Πέλλας, που «σέρνονται» στα δικαστήρια από το Δήμαρχο Έδεσσας. 
ΣΤΗ ΔΙΚΗ που αναβλήθηκε  για 2η φορά, και θα επαναληφθεί στις 22-2-2019 στο Πρωτοδικείο Έδεσσας διώκονται είκοσι εργαζόμενοι και πολίτες, (ανάμεσα στους κατηγορούμενους ήταν και ο αείμνηστος συνάδελφός μας και συνδικαλιστής ΤΑΚΗΣ ΑΛΕΒΙΖΟΣ!).
ΤΟ «ΕΓΚΛΗΜΑ» τους είναι ότι αντέδρασαν στην σχεδιαζόμενη απόφαση της Δημοτικής Αρχής να κλείσει   «άρον –άρον» την Δημοτική Επιχείρηση και να πετάξει στο δρόμο τους εργαζόμενους. Υπερασπίστηκαν δηλαδή το δικαίωμά τους στην εργασία! 
ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ που ακολούθησαν τους δικαίωσαν γιατί, με την αναβολή της απόφασης κλεισίματος της επιχείρησης, δόθηκε ο απαραίτητος χρόνος, ώστε να ληφθούν νομοθετικές πρωτοβουλίες, για την απορρόφηση των εργαζομένων σε άλλες υπηρεσίες.
ΟΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΙ από τον κ. Δήμαρχο, διεκδικούσαν το αναφαίρετο  δικαίωμα στην εργασία, την προάσπιση του δημοτικού πλούτου και του δημόσιου χαρακτήρα  της επιχείρησης Καταρρακτών και τη διατήρηση της δημόσιας περιουσίας, που στηρίχθηκε από τον κόσμο της Έδεσσας, τους φορείς, τους εργαζόμενους και τους εκπροσώπους τους!  
 ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ των συναδέλφων μας  και των συνδικαλιστών που τους συμπαραστάθηκαν από την άδικη δίωξη, που ασκείται με την μήνυση του Δημάρχου εναντίον τους,  σχετικά με τα γεγονότα της 30-1-2015.
ΖΗΤΑΜΕ την απαλλαγή των συναδέλφων μας, εργαζόμενων και πολιτών από κάθε κατηγορία. Είναι ανεπίτρεπτο  να ταλαιπωρούνται με δικαστικές διώξεις εργαζόμενοι και πολίτες που ασκούν τα δημοκρατικά και κοινωνικά τους δικαιώματα.
ΚΑΛΟΥΜΕ τον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Γιάννου να αποσύρει την μήνυση κατά των εργαζομένων και των αλληλέγγυων. Είναι η ελάχιστη δικαίωση για κάθε ειρηνική και αγωνιστική διεκδίκηση και για τον πρόσφατα αδικοχαμένο, αγωνιστή, συνάδελφο και συνδικαλιστή Τάκη Αλεβίζο!
ΚΑΛΟΥΜΕ τους εργαζόμενους, τα μέλη των πρωτοβάθμιων σωματείων, τους φορείς και τους πολίτες να παρευρεθούν, στη δίκη της Παρασκευής 22-2-2019 και ώρα 9 π.μ. στο Πρωτοδικείο Έδεσσας για να εκφράσουμε την συμπαράστασή μας στους διωκόμενους.
Έδεσσα  13/02/2019
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Πέλλας – (Μέλος ΠΟΕ-ΟΤΑ)

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. ............την προάσπιση του δημοτικού πλούτου και του δημόσιου χαρακτήρα της επιχείρησης Καταρρακτών και τη διατήρηση της δημόσιας περιουσίας, που στηρίχθηκε από τον κόσμο της Έδεσσας, τους φορείς, τους εργαζόμενους και τους εκπροσώπους τους!
    ΚΛΑΙΩ!!!!!!!!!!!!!
    ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παλικάρια συμφωνώ μαζί σας, αλλά στον δήμο εδεσσας δεν διώκονται μόνο οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι, υπάρχουν και άλλοι, εκεί κάνουμε τουμπεκί η γαργάρα. Η μαγκιά σας και η λεβεντιά σας θα να είναι να βγουν όλα στη φόρα. Αλλιώς θα ειστε υποκινουμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόσα χρόνια γιατί δεν τον καλούσατε ρε παλικάρια να αποσύρει την μήνυση, τώρα που έχει εκλογές. καλά σας γράφει ο 3 και 16 Μ.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγω το μαγαζι μου το σφραγησα και ειμαι ολο χρεοι ασ με παρει και μενα οδημοσ μηλατε κιολασ ξεφτυλεσ τα χρεοι σασ ποιοσ θα τα πληρωσει εμεισ οι δημοτεσ΄σαν δεν ντρεπεστε λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το ιδιοτικο κοματι μετοχων ποιοσ θα το πληροσει εμεισ οι δημοτεσ η θα κρατηθει απο των μησθο σασ εμεισ οι δημοτεσ τα χρεοι μασ τα πλερονουμε κυριοι γκεγκε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μην μηλατε δεν σασ πεταξαν στον δρομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΗΛΑΤΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑι τον νυν και τον παλιο σαν δεν ντρεπεστε δεν φτανει που σασ κρατησαν στην δουλεια ντροπη σασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. ετσι ειναι τουσ εχω αλουσει και εγω πολλα λενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γιατι δεν πηγε καλα η δημοτικη επιχειρηση τιη εεφτεξε μηπωσ εσεισ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.