Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η κοπή βασιλόπιτας της ΟΕΒΕΣ Ν Πέλλας (φωτο)



Μέσα σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 και 20:00 μμ πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν Πέλλας.
Στην βραδιά παραβρέθηκαν πέρα από τα μέλη της ομοσπονδίας και τους προέδρους των σωματείων και μέλη των οικογενειών τους και έτσι δόθηκε ένας άλλος αέρας στην λαμπερή βραδιά. Ο πρόεδρος Ιωάννης Μανωλάκης στο σύντομο λόγο του ενημέρωσε για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις και φυσικά τον συνόδευσε με εγκάρδιες ευχές για την νέα χρονιά. Τυχερή της βραδιάς η σύζυγος του πρόεδρου μας Κυριακή , οπότε η βραδιά συνεχίστηκε σε χαρούμενο κλίμα.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ       ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕΡΤΣΕΜΛΗΣ



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Δηλαδή για να καταλάβω απο αυτά τα 10 άτομα έφεραν και τις γυναίκες τους !!!! δηλαδή σύνολο ήταν 4-5 επαγγελματίες μεγάλη συμμετοχή !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το συμβουλιο ειναι στην φωτογραφια οχι τα μελη ολα , γι αυτο δεν μπορεις να καταλαβεις, τοσο σε κοβει

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΣ

      Διαγραφή
  2. Δηλαδή βασιλόπιτα κόβει μόνο το Συμβούλιο και όχι τα μέλη!!!!!!! Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας εσένα υπάρχουν χιλιάδες εδώ μέσα άλλα διαβάζουν άλλα καταλαβαινουν το συμβούλιο αποφασίζεις το ποιοι θα είναι παρών μάλλον ,,αν έχεις απορείες ρώτα τους .

      Διαγραφή
    2. ''Στην βραδιά παραβρέθηκαν πέρα από τα μέλη της ομοσπονδίας και τους προέδρους των σωματείων και μέλη των οικογενειών τους'' εγώ κατάλαβα εσύ όχι.

      Διαγραφή
    3. τι δεν καταλαβαινεις ,ρωτά πρώτα και μετά τοποθετήσουν ,η ομοσπονδία είναι όργανο, μέλη είναι τα μέλη του συμβουλίου της , τα σωματεία και οι σύλλογοι έχουν το ανθρωπινό δυναμικό που ανήκουν στην ομοσπονδία , τωρα εσυ τι σε ενοχλη ,που δεν σε κάλεσαν ,,,ρωτά πρώτα , αντε γράφουμε οτι μας κατεβάζει το μυαλό ( αν υπάρχει )

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.