Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημοπρασίες για τις παιδικές χαρές και τα κοινόχρηστα ποδήλατα


Με αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Έδεσσας εγκρίθηκαν οι όροι για τις δημοπρασίες του εκσυγχρονισμού των παιδικών χαρών και της προμήθειας του συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων.
Με το έργο του εκσυγχρονισμού των παιδικών χαρών βελτιώνονται δεκατρείς (13) παιδικές χαρές που δεν είχαν αναβαθμιστεί με τις προηγούμενες παρεμβάσεις και με τον τρόπο αυτό το σύνολο των παιδικών χαρών του δήμου μας θα πληροί όλες τις ποιοτικές προδιαγραφές και θα διαθέτουμε ποιοτικούς και ασφαλείς χώρους ψυχαγωγίας των παιδιών μας. Το έργο χρηματοδοτείται από το «Πράσινο Ταμείο».
Το σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων του Δήμου Έδεσσας χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας και εντάσσεται στο πλαίσιο του σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Έδεσσας και στόχο έχει την βελτίωση των υπηρεσιών στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης. Με τα κοινόχρηστα ποδήλατα θα δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίζουν καλύτερα την πόλη, ενώ και οι κάτοικοι μπορούν να τα χρησιμοποιούν, ως έναν σύγχρονο και ασφαλή τρόπο μετακίνησης.
Η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου Έδεσσας είναι στόχος των δύο αυτών χρηματοδοτούμενων έργων, που δημοπρατούνται και αναμένεται να υλοποιηθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Πια παιδική χαρά βρε και ποδηλατόδρομους, καταστρέψατε την Έδεσσα και προεκλογικά μιλάτε για παιδικές χαρές. Από δήμαρχος τελείωσες όσο πιο νωρίς το καταλάβεις τόσο καλύτερο για σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 12:04 Εσύ, μάλλον δεν ζεις σε αυτή την πόλη,Ετσι ήταν οι παιδικές χαρές πριν;Έτσι ήταν η περιοχή της 18ης Οκτωβρίου και πλατείας Γραννικου;Αναπλάσεις οι οποίες βραυετηκαν.Το Κλεισοχωρι,ο Αγρας,ετσι ηταν;η Ζερβη; καιτα εργα που γίναν στα άλλα χωρια του Δήμου.Η δεν μένεις εδώ ή δεν βλέπεις καλά.Πάντως να ξέρεις ότι. στην Εδεσσα εχουμε πολύ καλούς οφθαλμίατρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΠΛΑΤΕΊΑ ΓΡΑΝΙΚΟΥ ήταν η καλύτερη των άλλων άλλα εσείς αυτήν χαλάσατε... 1. ας μας πουν οι υπεύθυνοι αν ξέρουν που υπάρχουν παιδικές χάρες...
      2. και μετά ποιες συντηρούν, θα απαντήσω εγώ.
      συντηρούν όσες φαίνονται!!! είδατε τις παιδικός χαρές στο πασατσαιρ?
      και αν είναι μακρυά συντηρήστε τες και βάλτε τες εκεί που τις θέλετε
      Στο τζάμι?
      στην περιοχή Καραμαν πίσω από τις γραμμές του ΟΣΕ?
      3. ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΊΩΝ ΕΚΕΊ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΜΕΡΙΜΝΆ δεν ανοικουν στο δήμο?
      4. κανόνες υγιεινής? σκυλιά παιδιά μια παρέα.?
      Δεν γράφω άλλα.... αν χρειαστεί θα επανέλθω
      αυτά κύριε Δήμαρχε είναι στάχτη στα μάτια όχι γιατί δεν πρέπει να γίνουν άλλα με κανονικές μελέτες όχι σπασμωδικά λίγο πριν τις εκλογές....
      τα προγράμματα εσπα μπορείς να τα απορροφήσεις με πολλούς τρόπους στο μέλλον όχι ανανεώνοντας κούνιες...

      Διαγραφή
  3. Οφθαλμίατρους καλούς είχε και έχει η Έδεσσα, Δημάρχους δεν είχε τα τελευταία χρόνια, τώρα αν θεωρείς έργο την ανάπλαση ενός πάρκου και το κλείσιμο δεκάδων δομών στον δήμο Εδεσσας έλα να πάρεις και άλλο βραβείο. Προεκλογική καμπάνια με 9 χρόνια ανύπαρκτος και επικίνδυνος δεν του βγαίνει ότι και να κάνει γιατί τον έμαθαν. Άντε καλό μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή είσαι ο ίδιος(7:48_9:39),σε πληροφορώ ότι στο προσεχές διάστημα ξεκινά η κατασκευή 13 παιδικών χαρών στα χωριά του Δήμου μας,συμπεριλαμβανομένης και αυτής στο τζαμί.Να δούμε τι άλλο στραβό θα βρεις για να γκρινιάξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 9:39 ΠΟΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ; ΑΝΑΛΥΣΕ ΤΟ ΑΝΎΠΑΡΚΤΟΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΣ ΣΕ ΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7:48 Αλήθεια τώρα,σου άρεσε πλατεία Γραννικου όπως ήταν πριν;και όχι όπως έγινε; Με εκεινη την παλιά παιδική χαρά;εσύ δεν τρωγεσαι με τίποτα.Δηλαδή εσυ τετοιο όραμα έχεις για την πόλη μας,Εμπρός Πισω(που έλεγε σε μια τηλεοπτική σειρά ο Δήμαρχος Ποπωτας).Χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.