Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Σήμερα το απόγευμα καταβάλλονται οι ενισχύσεις de minimis στους δικαιούχους ροδακινοπαραγωγούς


Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι σήμερα το απόγευμα θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων ροδακινοπαραγωγών οι ενισχύσεις de minimis για τις ζημιές από τις βροχοπτώσεις του περασμένου καλοκαιριού σε επιτραπέζια - συμπύρηνα ροδάκινα και νεκταρίνια.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ Ν ΠΑΜΕ ΑΤΜ Κ Ν ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Ο πρώτος που θα τρέξει εσύ θα είσαι !!!

      Διαγραφή
    2. Έχασες δεν έχω δέντρα στην έφερα χα χα

      Διαγραφή
  3. Πάλι καλά που δεν θα τα δώσουν παραμονή εκλογών όπως οι προηγούμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι προηγούμενοι εδωσαν 220€ το στρέμμα σε ολες τις ποικιλίες!Αυτοι δεν τους φτανουν τους προηγούμενους.Ας έδιναν και αυτοι τοσα και ας ηταν παραμονές εκλογών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κανεις φιλεμου, οι προηγούμενοι τα δωσανε προεκλογικά ,γιατι η έγγραφη εγκριση για το εμπάργκο δοθηκε στις 13 ιανουαριου ,υπηρχαν 16 παρεμβασεις στις Βρυξέλλες ,στο Συμβούλιο υπουργων, στον επίτροπο, επιστρατεύτηκαν οι ευρωβουλευτες,ο φάκελος ηταν ,60 εκατ,και η συμφωνια με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ηταν να δοθούν τα 33 εκατ. ως προκαταβολή και τα υπόλοιπα 27 εκατ ,ως δευτερη δοση. Δυστυχώς ο πρωην υπουργος αδιαφορησε και χαθηκαν τα χρηματα...Πατε στο σαιτ του υπουργειου και θα τα βρειτε ολα. Σήμερα, η κυβερνηση δινει ψυχουλα για τις βροχοπτωσεις- και μαλιστα χωρις εγκριση της Ε.Ε θυμαστε τι λεγανε για τα 220 ευρω οτι δηθεν ηταν παρανομα, το ψεμα εχει κοντα ποδαρια-,ενω θα έπρεπε να δοθουν απο τον ελγα οι βροχοπτωσεις και ντεμινιμις για το εμπάργκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.