Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ.Τζάκρη: Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας η καταβολή από τον ΟΠΕΚΕΠΕ των ενισχύσεων de minimis στους ροδακινοπαραγωγούς


Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας η καταβολή από τον ΟΠΕΚΕΠΕ των ενισχύσεων de minimis στους δικαιούχους παραγωγούς συμπύρηνων, επιτραπέζιων ροδακίνων και νεκταρινιών για τις ζημιές από τις βροχοπτώσεις του περυσινού καλοκαιριού

Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι δημοσιεύθηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ Β΄315/7-2-2019) η Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σταύρου Αραχωβίτη και του Υπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Χουλιαράκη για τη χορήγηση ενισχύσεων de minimis στους παραγωγούς συμπύρηνων, επιτραπέζιων ροδάκινων και νεκταρινιών και η πίστωση των λογαριασμών των δικαιούχων παραγωγών θα γίνει από τον ΟΠΕΚΕΠΕ στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Αυτα ειναι ψυχουλα Ντορα ουτε για πετρελαιο δεν φτανουν δωστε εμπαρκο μας εχετε τελιωσει.Δωστε εμπαρκο γιατι ο Μαιος κοντα ειναι θα σας τελιωσουμε και εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΆΔΑ. ΠΟΛΥ ΨΕΜΑ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΥΤΑ! ΧΑΧΑΧΑΧ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕΕ ΟΛΟΥΣ Κ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ Π Θ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ Κ ΜΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψίχουλα αυτα που δινεται!ψίχουλα και εσείς μπροστά στον Καρασμανη!θυμαστε ποσα εδωσε ο Καρασμανης για το εμπάργκο;Μονο τοτε πηρε μία ανασα ο αγροτης!Γι αυτο ειναι ο μονος σίγουρος βουλευτής της Πέλλας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ακους Ντορα;Δεν φτεμε εμεις για το εμπαρκο που επιβαλατε εσεις δωστε το γιατι μαυρο τον Μαιο ξυπνατε δεν θα εχει βουλευτη ο συριζα στο νομο.Τον καρασμανη το εμπαρκο τον εβγαλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.