Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιπλέον οικονομική ενίσχυση στους τευτλοπαραγωγούς, μέσω deminimis εξετάζει το ΥΠΑ.ΑΤ


Τη δυνατότητα να χορηγηθεί επιπλέον οικονομική ενίσχυση στους τευτλοπαραγωγούς, μέσω της καταβολής κρατικών ενισχύσεων ήσσονος σημασίας "deminimis", ως στήριξη στο εισόδημά τους που επλήγη το 2018 λόγω καιρικών συνθηκών και καθυστερήσεων στη συγκομιδή, εξετάζει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όπως απάντησε σε ερώτηση του ΑΠΕ - ΜΠΕ ο αρμόδιος υπουργός, Σταύρος Αραχωβίτης.  

Μετά την περιήγησή του στα περίπτερα της 11ης Διεθνούς Έκθεσης "Zootechnia" (31/1/-3/2), της ΔΕΘ - Helexpo, ο κ. Αραχωβίτης επισήμανε: "ήδη οι τευτλοπαραγωγοί πληρώθηκαν τη συνδεδεμένη ενίσχυση ύψους 73 ευρώ ανά στρέμμα, προσαυξημένη μάλιστα κατά 10%, ήτοι 79 ευρώ ανά στρέμμα. Δεν μπορούσαμε να δώσουμε μεγαλύτερη αύξηση, γιατί τότε θα έπρεπε να έχουμε επικοινωνία με την ΕΕ που θα επέφερε καθυστερήσεις στην καταβολή της συνδεδεμένης", είπε χαρακτηριστικά. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.