Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Mενηίδος Τάσος Παπαδόπουλος


Έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί σε ηλικία 63 ετών ο πρώην Δήμαρχος Μενηίδος, Τάσος Παπαδόπουλος, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο "Γ. Γεννηματάς" στη Θεσσαλονίκη, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. 
Ο Τάσος Παπαδόπουλος Διετέλεσε Δήμαρχος Μενηίδος από το 2003 έως το 2010. 
Ως Δήμαρχος, με τους συνεργάτες του, ανέπτυξε δράσεις και πρωτοβουλίες που ανέδειξαν ως δημοτική προτεραιότητα τον εκσυγχρονισμό του "Καποδιστριακού" Δήμου Μενηίδος, την προστασία του περιβάλλοντος και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην καθημερινότητα των κατοίκων του δήμου.
Το γραφείο του -και στα 8 χρόνια της θητείας του- είχε τις πόρτες του ανοιχτές σε όλους τους δημότες για όλα τα προβλήματα που τους απασχολούσαν. 
"Μας ενδιαφέρει η καθημερινότητα, μας ενδιαφέρει η αγωνία του κόσμου, προσπαθούμε με παρεμβάσεις μας να λύσουμε προβλήματα μικρά ή μεγάλα. Είμαστε εδώ για όλους τους δημότες...", ήταν το βασικό μήνυμα που έστελνε συχνά στους συνδημότες του και μέσα από την εφημερίδα που εξέδιδε ο δήμος "Τα Νέα Μενηίδος". 



Ο Τάσος Παπαδόπουλος γεννήθηκε το 1956 στο Μάνδαλο. 
Τελείωσε το εξατάξιο γυμνάσιο Σκύδρας το 1974. Την ίδια χρονιά εισήχθη στην Ανωτέρα Σχολή Εμπορικού Ναυτικού. Από το 1977 έως το 1986 εργάστηκε ως αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού σε ποντοπόρα πλοία. Το 1986 προσελήφθηκε στη Δ.Ε.Η. όπου ανέπτυξε και συνδικαλιστική δράση. 
Στις εκλογές για του 1998 ήταν υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος Νομού Πέλλας. 
Τον Οκτώβριο του 2002, στις δημοτικές εκλογές, εξελέγη για πρώτη φορά Δήμαρχος Μενηίδος, με ποσοστό 52,2%, στον πρώτο γύρο. 
Στη συνέχεια, τον Οκτώβριο του 2006, επανεκλέχτηκε Δήμαρχος στον δεύτερο γύρο. 
Ήταν παντρεμένος με την Ανδρονίκη Ντιακάκη και έχει δύο γιούς, τον Ηλία και τον Κωνσταντίνο. 

Η κηδεία του θα γίνει αύριο το πρωί στο Μάνδαλο. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. αρε τασο μασ την εκανεσ και εσυ ο θεοσ να σε εχει στο πλευρο του γιατι ησουν πραγματικα καλοσ ανθρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο καλύτερος δήμαρχος ο καλύτερος άνθρωπος,ανοιχτός σε όλον τον κόσμο με τεράστιο έργο στην Μενηιδα Δημαρχείο,ΚΕΠ,Γήπεδα,Δρόμους,μηχανήματα και αλλα πολλά
    Καλό ταξίδι Δήμαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό ταξίδι φίλε Τάσο.Ο καλύτερος Δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιάννης Σηφάκης Βουλευτής Πέλλας7 Φεβρουαρίου 2019 στις 6:29 μ.μ.

    Χάθηκε πρόωρα ένας ωραίος άνθρωπος και καθαρός αγωνιστής, η Πέλλα θα τον θυμάται πάντα. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό ταξίδι φίλε μου. Ευχαριστώ για την φιλία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.