Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κρατική χρηματοδότηση 15 εκατ. ευρώ για τα κόμματα - Τα ποσά ανά κόμμα


To ποσό 15 εκατ. ευρώ καταβάλλεται στα κόμματα με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Αλέξανδρου Χαρίτση , το οποίο και κατανέμεται: τα 12,5 εκατ. ευρώ από την τακτική κρατική χρηματοδότηση και τα 2,5 εκατ. ευρώ ως  χρηματοδότηση για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς λόγους, ύψους στα δικαιούχα κόμματα.

Αναλυτικότερα, με την υπ΄ αριθμ. 15425/2019 απόφαση του υπουργού Εσωτερικών κατανέμονται από την τακτική κρατική χρηματοδότηση 12,5 εκ. ευρώ και από την κρατική χρηματοδότηση 2,5 εκ. ευρώ για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς λόγους στα πολιτικά κόμματα και συνασπισμούς πολιτικών κομμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι με την υπ΄ αριθμ. 51776/23-12-2013 κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Εσωτερικών, Δικαιοσύνης και Οικονομικών έχει ανασταλεί κάθε είδους κρατικής χρηματοδότησης προς το πολιτικό κόμμα «Λαϊκός Σύνδεσμος –Χρυσή Αυγή» λόγω της δικαστικής εκκρεμότητας που υπάρχει.

Η κατανομή των πoσών για την τακτική κρατική χρηματοδότηση ύψους 12.500.000 ευρώ και για την κρατική χρηματοδότηση για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς λόγους ύψους 2.500.000 ευρώ, στα δικαιούχα κόμματα και συνασπισμούς κομμάτων έχει ως εξής:



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Αυτά είναι λεφτά υπάρχουν δώστε σανο στο λαό με δήθεν αναπτυξιακό έργα τρένα τελωνείο αέριο και πράσινα άλογα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ πάντως έχεις φάει τόσο σανό στο παρελθόν που σου έγινε εμμονή.
      Έκανες σανοπιτα τα ΕΚΑΤΟΝΤΆΔΕΣ εκατομμύρια που τσεποναν οι "νόμιμοι ιδιοκτήτες "που εσύ στηριζες και στηριζεις και σου φαίνονται πολλά τα χρήματα υπέρ των κομμάτων σήμερα

      Διαγραφή
  2. χρηματοδοτηση για ερευνητικούς και επιμορφωτικους λογους.
    ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ
    ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς φίλε μου έρευνα πως θα μας δουλεύουν κάνουν σε μας ταζουν ανάπτυξη αυτοί γεμίζουν της τσέπες τους

      Διαγραφή
  3. Λίγα είναι βάλε λίγο ακομα δε φτανουν ο κόσμος ξύπνησε θέλει πολύ κουτοχορτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΑΝΕΛ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΉ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και κάποιοι γκρινιάζουν για τις αποκαλύψεις Τσουκατου για τα 16 δις δραχμές..τα κόμματα δεξια και αριστερά ΟΛΑ το ίδιο είναι και επαιρναν και δάνεια από τις τράπεζες και χρωστανε κιόλας...Πόσο ηλιθιοι ή διεφθαρμένοι είμαστε για να τους πιστεύουμε όλους αυτούς που δήθεν προσπαθούν για εμάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.