Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προσλήψεις 16 υδρονομέων στο Δήμο Σκύδρας


Ο Δήμος Σκύδρας ύστερα από την υπ’ αρ.74/2019 απόφαση του Δ.Σ, η οποία εγκρίθηκε με την αρ.2881/1-3-2019 όμοια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης και σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 82 του Ν.4604/2019,ανακοινώνει ότι θα προσλάβει δέκα έξι (16) υδρονομείς για την αρδευτική περίοδο 2019, προς κάλυψη των αρδευτικών αναγκών του Δήμου με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα ,ως εξής :

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΚΥΔΡΑΣ: ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ 11
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕΝΗΙΔAΣ:  ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ 5

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα
εξής δικαιολογητικά:

Αναφέρουμε ενδεικτικά:
1.Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Σκύδρας (Δ/νση:Εθνικής Αντίστασης 20, τηλ:2381351826-7) και αρμόδιοι για την παραλαβή των αιτήσεων είναι οι υπάλληλοι Ανδρεάδου Δέσποινα και Σεμερτσίδου Νικολέτα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από την επομένη εργάσιμη της ημέρας ανάρτησης της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου, δηλαδή από 1-4-2019 ως και 5-4-2019.

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.