Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπογραφή σύμβασης για τη συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού προϋπολογισμού 200.000 € από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά

Τη σύμβαση για τη συντήρηση των υφιστάμενων υποδομών ηλεκτροφωτισμού και σηματοδοτών εθνικού οδικού δικτύου από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, υπέγραψε Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά μαζί με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας. 
Το έργο έχει προϋπολογισμό 200.000,00 € και χρηματοδοτείται από Ιδίους Πόρους της Π.Ε. Πέλλας.
Αντικείμενο της μελέτης είναι οι εργασίες συντήρησης εγκαταστάσεων ηλεκτροφωτισμού του παλαιού και νέου Εθνικού οδικού δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε. Πέλλας. Επίσης, περιλαμβάνεται στις παρεμβάσεις ο ηλεκτροφωτισμός των κόμβων στο τμήμα Μαυροβούνι – Γιαννιτσά (Καλής, Τριφυλλίου) όπως και των δύο χώρων στάθμευσης. Ακόμη, θα γίνουν παρεμβάσεις αποκατάστασης του ηλεκτροφωτισμού σε σημεία του οδικού δικτύου που είναι εξίσου σημαντικά, σύμφωνα με την ιεράρχηση των αναγκών και προβλημάτων από την αρμόδια υπηρεσία.


Σε δήλωση της, στο περιθώριο υπογραφής της σύμβασης η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά ανέφερε σχετικά: «Αντιμετωπίζουμε ένα σημαντικό πρόβλημα που είναι προτεραιότητα για εμάς και ανάλογης σημασίας για τις ασφαλείς μετακινήσεις των πολιτών, ιδιαίτερα το βράδυ. Κατανοούμε τα ζητήματα της καθημερινότητας και την ανάγκη συντηρήσεων των υποδομών. Για το λόγο αυτό ωριμάζουμε γρήγορα τις διαδικασίες, έχοντας πάντα ως ανασταλτικό παράγοντα τη γραφειοκρατία. Συνεχίζουμε να υλοποιούμε τον αναπτυξιακό μας σχεδιασμό και προγραμματισμό».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…