Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκλογές 2019: «Πόρτα» στους εκπρόσωπους συνδυασμών στα σχολεία από το υπουργείο Παιδείας


«Δεν επιτρέπεται η είσοδος των εκπροσώπων των συνδυασμών κατά τη διάρκεια των ωρών λειτουργίας του σχολείου», διευκρινίζει το υπουργείο Παιδείας σε εγκύκλιο που εξέδωσε σχετικά με την άδεια εισόδου στους σχολικούς χώρους εκπροσώπων των συνδυασμών που συμμετέχουν στις εκλογές.

To υπουργείο Παιδείας διευκρινίζει ότι: «Οι ενημερώσεις είναι δυνατές μόνο κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων και αφού προηγηθεί αίτημα από τους ενδιαφερόμενους προς τον/τη Διευθυντή/ντρια της σχολικής μονάδας τουλάχιστον 2 ημέρες πριν από την προβλεπόμενη επίσκεψη. Οι εκπρόσωποι κατά την επίσκεψη θα ενημερώνουν αποκλειστικά το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό που το επιθυμεί και πρέπει να προσκομίζουν εξουσιοδότηση από τον/την επικεφαλής του συνδυασμού. Οι εφημερεύοντες εκπαιδευτικοί κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης ασκούν κανονικά τα καθήκοντά τους. Δεν επιτρέπεται η διανομή προεκλογικού υλικού στους μαθητές κατά τη διάρκεια της επίσκεψης».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.