Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Έδεσσα (φωτο)


Τα λάβαρα της επανάστασης του 1821 κυμάτισαν στις σημερινές παρελάσεις της 25ης Μαρτίου σε όλη την Πέλλα. 
Με επισημότητα και λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στην Έδεσσα, παρουσία εκπροσώπων των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών και πλήθους κόσμου.


Παρόντες στις εκδηλώσεις ήταν, εκτός από την οικοδέσποινα Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κα. Αθηνά Αθανασιάδου - Αηδονά, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κκ. Ιωήλ, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, ο Διοικητής της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος Δημόκριτος Κωνσταντάκος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας Σπυρίδων Διόγκαρης, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Έδεσσας Ζώης Γιώτης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας Ιορδάνης Τσώτσος, ο Υποδιοικητής ΙΙας Μ/Κ Πεζικού Ταξίαρχος Γ. Χρήσταινας, Αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και των Νομικών Προσώπων του Δήμου Έδεσσας, οι υπ. Περιφερειακοί Σύμβουλοι Άλκης Νουσηκύρου και Δάνης Τζαμτζής, ο υπ. Δήμαρχος Έδεσσας Αντώνης Ρυσάφης, λοιποί εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων και πλήθος κόσμου.
2519ede
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Ευχαριστούμε την Κυρία Αηδονά που μας τίμησε και πάλι με την παρουσία της. Αποτελεί φωτεινή εξαίρεση στο μουντό πολιτικό σκηνικό του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο στον κοσμο τησ εδεσσασ επιτελουσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο τζαμτζης με τι ιδιότητα ήταν στην εξέδρα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.