Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ενημέρωση για συμμετοχή στην 2η Ελληνο – Ολλανδική Έκθεση με την Π.Ε.Πέλλας


Στα πλαίσια της προβολής και ανάδειξης της ποιότητας των παραγόμενων αγροτικών προϊόντων και της προώθησή τους σε νέες αγορές του εξωτερικού η Π.Ε. Πέλλας θα συμμετέχει στην 2η Ελληνο – Ολλανδική Έκθεση/ Φεστιβάλ “Feel, Taste, Live Greece 2019” που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 17 Μαρτίου 2019, στο Εκθεσιακό κέντρο «Expo Houten» Meidoornkade 24 3992 AE HOUTEN στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, που  αποτελεί το μεγαλύτερο Ελληνο-Ολλανδικό γεγονός της χρονιάς. 

Στο περίπτερο της Π.Ε. Πέλλας χώρου έκτασης 8 τ.μ. καθ΄όλη τη  διάρκεια της έκθεσης θα προβάλλονται  φρούτα (όπως κεράσια, ροδάκινα, δαμάσκηνα κλπ) και λαχανικά του νομού.
Η Π.Ε. Πέλλας θα παρέχει δωρεάν χώρο για Β2Β συναντήσεις στο περίπτερό της σε εκπροσώπους των ενδιαφερόμενων ομάδων παραγωγών , συνεταιρισμών κλπ..

Τα έξοδα μετακίνησης διαμονής και εισόδου στην έκθεση θα βαρύνουν τους συμμετέχοντες.
Για την αρτιότερη οργάνωση της συμμετοχής παρακαλούνται οι  ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν συμπληρωμένη τη φόρμα συμμετοχής στο e-mail:kkalaitzidou@pella.gr ή στο Fax:2381351298 άμεσα και όχι μετά τις 6-3-2019 ημέρα Τετάρτη. Λόγω του περιορισμένου χώρου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Αικ. Καλαϊτζίδου  (οριζόμενο μέλος τις ομάδας προβολής αγροδιατροφικών προϊόντων της Π.Κ.Μ – Π.Ε. Πέλλας ) στα τηλέφωνα 2381351398, 6997026331

Φόρμα συμμετοχής

ΜΕΠ
Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΑΪΤΑΝΗΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.