Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην ανακρίτρια Έδεσσας 68χρονος που επιτέθηκε με τσεκούρι σε συγχωριανό του τον περασμένο Μάϊο


Από τακτική ανάκριση στην ανακρίτρια Έδεσσας περνάει σήμερα 68χρονος από Τοπική Κοινότητα του δήμου Έδεσσας, μετά από καταγγελία συγχωριανού του ότι τον επιτέθηκε με τσεκούρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Μάϊο, σε αγροτική περιοχή Τοπικής Κοινότητας Έδεσσας, όταν 67χρονος δέχθηκε, για άγνωστο λόγο, επίθεση στο χωράφι του από συγχωριανό του που κρατούσε τσεκούρι και βρισκόταν σε γειτονικό χωράφι. 

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο επιτιθέμενος  τράπηκε σε φυγή και ο φερόμενος ως δράστης τον κυνήγησε, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στη συνέχεια ο παθών κατήγγειλε στην Αστυνομία το γεγονός και ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητό του συγχωριανού του, όπου βρέθηκαν ένα τσεκούρι και ένα όπλο, τα οποία και κατασχέθηκαν. Μετά την σύλληψή του αφέθηκε ελεύθερος.

Ο φερόμενος ως δράστης αντιμετωπίζει σήμερα στην κύρια ανάκριση συνολικά 5 κατηγορίες (μεταξύ των οποίων και η απόπειρα ανθρωποκτονίας).

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.