Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιστροφή στις νίκες για τον ΦΟ Αριδαίας, 79-59 τον Μ.Αλέξανδρο Γιαννιτσών


Στο ματς που άνοιξε την 22η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ την Παρασκευή 8/3, ο ΦΟΑ επιβλήθηκε με 79-59 του Μ.Αλέξανδρου Γιαννιτσών και έφτασε τις 17 νίκες στο φετινό πρωτάθλημα, συνεχίζοντας μόνος στην κορυφή.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να είναι ανταγωνιστικοί κυρίως στο πρώτο δεκάλεπτο που τελείωσε με 19-18 υπέρ του ΦΟΑ. Στη συνέχεια και παρά την πολύ καλή προσπάθεια των παικτών του Κοτλέα και στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ανέβαζαν σιγά σιγά ρυθμό και πήραν προβάδισμα στο ημίχρονο με διαφορά εννέα πόντων (42-33).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και έπαιξαν όσο χρειάστηκε για να φτάσουν άνετα στη νίκη με τη διαφορά να φτάνει στους είκοσι στο τελικό σκορ (79-59).

Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν από πλευράς νικητών ο Τοπαλίδης (32π./1τρίπ.) με άξιο συμπαραστάτη τον Αβραμίδη (14π./2τρίπ.). Από πλευράς Μ.Αλέξανδρου Γιαννιτσών Πέτσος (17π./2τρίπ.) και Παπαμανώλης (11π.), ήταν αυτοί που ξεχώρισαν. Σε μέτρια βραδιά για την συγκεκριμένη αναμέτρηση βρέθηκε το διαιτητικό δίδυμο Μπόϊτση και Καραμανλή (αντικατέστησε τον Κορδάλη λόγω κωλύματος).

Την επόμενη αγωνιστική (16/3) η ομάδα του ΦΟΑ αγωνίζεται στην Κατερίνη κόντρα στον Βατανιακό, ενώ ο Μ.Αλέξανδρος Γιαννιτσών υποδέχεται τον Αιγινιακό.

Τα δεκάλεπτα: 19-18, 42-33, 67-45, 79-59
Διαιτητές: Μπόιτσης - Καραμανλής

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Υποδηματόπουλος 3, Βασίλογλου 10(2), Πέτκος 4(1), Τοπαλίδης 32(1), Αργυρός, Μπεγλόπουλος 5, Παπαβραάμ, Αβραμίδης 14(2), Κληντσάρης 2, Μακρόπουλος 9, Νταούτι, Αμανίδης.

ΓΑΣ Μ.ΑΛΕΞ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Κοτλέας): Πέτσος 17(2), Αχλατλής 8(2), Ποζουκίδης 2, Παπαμανώλης 11, Κουτρουλός, Παπαδόπουλος 6, Μόσχου 7, Παρτσαλάκης 4, Χατζηλαμπρινός 2, Τσιτερίδης 2.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.