Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Αγκάλιασε» την πρώτη θέση ο ΦΟΑ, 88-69 τους Πάνθηρες Κατερίνης (βίντεο)



Ο ΦΟΑ κατάφερε να πάρει ακόμα μία νίκη κόντρα στους Πάνθηρες Κατερίνης αυτή τη φορά, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ, με σκορ 88-69 και αγκάλιασε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Παναγιώτη Βάτση μπορεί να δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο αλλά τελικά κατάφερε στο τέλος να πανηγυρίσει εύκολα την 19η νίκη της σε 22 αναμετρήσεις στο θεσμό.

Η ομάδα της Κατερίνης ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο ημίχρονο, όπου κατάφερε να μείνει κοντά στο σκορ, αρχικά στο πρώτο δεκάλεπτο (26-23) και στη συνέχεια στο ημίχρονο (44-42).

Στην επανάληψη οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση μπήκαν αποφασισμένοι για να καθαρίσουν γρήγορα την υπόθεση νίκη, με τη νεανική ομάδα της Κατερίνης να μην έχει τις απαντήσεις, με αποτέλεσμα να φτάσει εύκολα στο τέλος στο ροζ φύλλο αγώνα με τελικό σκορ 88-69.

Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους ήταν οι Μακρόπουλος (31π./ 2 τρίπ.), Τοπαλίδης (21π.) και Αβραμίδης (16π./ 4 τρίπ.). Στην αντίπερα όχθη, για τους φιλοξενούμενους την παρτίδα προσπάθησε να σώσει ο Λόγυρος (31π./ 6 τρίπ.). Χωρίς πολλά λάθη η διαιτησία των Μητώνα και Κορδάλη.

Την επόμενη αγωνιστική (30/3) η ομάδα του ΦΟΑ αγωνίζεται στη Βέροια, στο ντέρμπι της αγωνιστικής κόντρα στους Αετούς, ενώ οι Πάνθηρες υποδέχονται τον Αιγινιακό.

Τα δεκάλεπτα: 26-23, 44-42, 69-57, 88-69
Διαιτητές: Μητώνας - Κορδάλης

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Μπεγλόπουλος, Βασίλογλου, Πέτκος 12(4), Τοπαλίδης 21, Υποδηματόπουλος, Αμπάρης 2, Νταούτι, Αβραμίδης 16(4), Κληντσάρης, Μακρόπουλος 31(2), Κανονίδης, Ζέρζης 6.

ΓΑΣΠ ΠΑΝΘΗΡΕΣ (Χρυσίδης): Ιορδανίδης 2, Κωνσταντόπουλος, Μπούσμπουρας 9, Αδαμόπουλος 10, Ψαρρού 12(2), Λόγυρος 31(6), Κεσεσίδης, Χρυσάφης 2, Σταυριανίδης 3.








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.