Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παραβιάστηκαν γραφεία και έγιναν κλοπές στο νοσοκομείο Γιαννιτσών


Παραβιάσεις γραφείων και κλοπές αντικειμένων σημειώθηκαν ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας, όπως ενημερώνει σχετικά το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, εκφράζοντας παράλληλα την «έντονη ανησυχία του για την ασφάλεια των χώρων του Νοσοκομείου».

Η ανακοίνωση- καταγγελία έχει ως εξής:

«Το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Γιαννιτσών εκφράζει την έντονη ανησυχία του για την ασφάλεια των χώρων του Νοσοκομείου μετά και από το πρόσφατο περιστατικό που έλαβε χώρα ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας.

Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε ότι παραβιάστηκαν το Γραφείο του Σωματείου, το Γραφείο των Επισκεπτριών Υγείας και το Φυσικοθεραπευτήριο, ενώ αφαιρέθηκαν και ορισμένα αντικείμενα από τους παραπάνω χώρους». Το Σωματείο καταδικάζει το συμβάν και επισημαίνει για άλλη μία φορά προς τη Διοίκηση του Νοσοκομείου τις ενστάσεις του  για την ελλιπή φύλαξη των εγκαταστάσεων (που πραγματοποιείται κυρίως κατά τη νύχτα) οι οποίες και δικαιώνονται». 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.