Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση της Ομοσπονδίας Τριτέκνων με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης


Με τον κ. Βασίλειο Κόκκαλη, Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης,  συναντήθηκε αντιπροσωπεία της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων (ΠΟΤ).
Συζητήθηκαν τα θέματα:
Οι Σύλλογοι Τριτέκνων να είναι στους Φορείς διανομής αποσυρόμενων οπωροκηπευτικών, όπως ίσχυε στο παρελθόν από 2008 έως και 2014.
Ως προς τους Τρίτεκνους αγρότες και Νέους τρίτεκνους αγρότες: να δοθούν επί πλέον κίνητρα στις χρηματοδοτήσεις, και στις ενισχύσεις.

Από την Ομοσπονδία Τριτέκνων τονίσθηκε η ανάγκη  για την αντιμετώπιση του ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ   ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ   της   πατρίδος   μας   αλλά   και   τα   προβλήματα   που απασχολούν τις οικογένειες με τρία τέκνα και άνω. 
Ο κ. Κόκκαλης, μας ενημέρωσε για όλα τα θέματα που ετέθησαν. Ως προς το θέμα να είναι στους Φορείς οι Σύλλογοι Τριτέκνων, στο πρόγραμμα των αποσυρόμενων οπωροκηπευτικών, προκειμένου να τα διανέμουν στα μέλη τους, το θεωρεί θετικό, και θα ξαναγίνει συνάντηση σε 15 μέρες, προκειμένου να μας δοθούν οι απαντήσεις του Υπουργείου.
Από την Πανελλαδική Ομοσπονδία Τριτέκνων (ΠΟΤ) παρευρέθησαν οι: Αντώνης Ντιούδης, Θεοκλήτη Μεσουρίδου, και Νίκη Πρωτονοταρίου.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Τα παιδια,η τεκνοποιηση, να το καταλαβετε ,εσεις οι τριτεκνοι ,πολυτεκνοι,δεν ειναι επαιτεια,ειναι ευλογια! Δεν ειναι μοχλος πολιτικης πιεσης ,ουτε ανθρωπιστικης βοηθειας ! Η πολιτεια με κοινωνικα,εισοδηματικα και μονο κριτηρια μπορει να διακρινει ποιοι εχουν πραγματικα προβληματα επιβιωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό είναι το πρόβλημα....τα κοινωνικά( αλλοδαποί) και εισοδηματικά (αλλοδαποί) κριτήρια. Σε πείραξαν οι τρίτεκνοι- πολύτεκνοι κ όχι όλοι οι υπόλοιποι που ζητάν κ απαιτούν. Μην κάνετε εσείς παιδιά κ αφήστε τους να ζητάνε τα αυτονόητα(αυτά σας πείραξαν) στην χώρα των γερόντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.