Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέα του "ΑΣ Πελλαίος"



Την Κυριακή 17/3/2019 είχαμε την χαρά να προχωρήσουμε στις δεύτερες εξετάσεις ανωτέρας ζώνης της σεζόν 2018-2019

Να ευχαριστήσω όλους τους γονείς και όλους τους φίλους που παραβρέθηκαν, επίσης και τους συναδέλφους Ανδρέα Πανετσιδη προπονητής του Πανημαθιακου στην Βεργίνα και στην Βέροια , τον Γιώργο Κρυαρα εθνικό διαιτητή Καράτε και συναθλητή μου  που μας τίμησαν με την παρουσία τους .

Θα ήθελα να πω πως για ακόμη μια φορά έχω συγκινηθεί για την πρόοδο των αθλητών μου , η θέληση και η πυγμή πάει την ομάδα μας όλο και πιο ψηλά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους γονείς μέσα από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και για την άψογη συνεργασία , οι στόχοι μας όπου να ναι φτάνουν , και αυτό το βλέπουμε όλοι , σύντομα θα έχουμε κι άλλους πρωταθλητές χάρη στην σκληρή δουλεία που επικρατεί στην ομάδα μας.

Η προετοιμασία συνεχίζετε ενόψει των αγώνων που θα γίνουν τον Μάιο . Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σύντομα επανερχόμαστε με νέα σημαντικά μετάλλια . Σας ευχαριστώ όλους.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.