Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε προεκλογικό κλίμα η παρουσίαση του βιβλίου "Δάνης Τζαμτζής-Πρώτη γραμμή" στη Σκύδρα (βίντεο)


H παρουσίαση του βιβλίου του Ιορδάνη Τζαμτζή « Δάνης Τζαμτζής -Πρώτη γραμμή» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Σκύδρας. Την παρουσίαση, που είχε έντονο προεκλογικό άρωμα με πολλούς υποψήφιους, συντόνισε και προλόγισε η δημοσιογράφος Μαρία Χατζηδημητρίου. Για τον συγγραφέα μίλησαν επίσης ο παλαιός ΟΝΝεδίτης και πολιτευτής Νίκος Φώτος και ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.  

Επίσημος προσκεκλημένος και κεντρικός ομιλητής ο πρώην πρόεδρος και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, o οποίος μίλησε για την σημασία των ευρωεκλογών και το μέλλον της Ευρώπης. «Στις εκλογές που έρχονται 26 Μαΐου να σκεφθείτε να βρείτε εκείνους όλους που ακόμη είναι αναποφάσιστοι που μπορεί να μετακινηθούνε και να τους φέρετε να ψηφίσουν. Είμαστε πράγματι οι καλύτεροι οι περισσότεροι και μπορούμε να κερδίσουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων. 

Σε έντονο συγκινησιακό τόνο ο Δάνης Τζαμτζής ευχαρίστησε όλους όσους τον βοήθησαν κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον Μεϊμαράκη τον οποίο αποκάλεσε μέντορά του και συγκεκριμένα τόνισε: "Θέλω να ευχαριστήσω τον Βαγγέλη τον Μεϊμαράκη τον πρόεδρό μας, τον πρόεδρο που είχα στην ΟΝΝΕΔ τόσα χρόνια, τον μέντορά μου, τον μέντορά μου ο οποίος μου έμαθε πολλά πράγματα στην πολιτική και στον οποίο οφείλω ότι είμαι σήμερα". Ζήτησε την ψήφο και τη στήριξη του κόσμου στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές στις οποίες θα είναι υποψήφιος στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα. Καταλήγοντας ευχαρίστησε όλους τους πολίτες της Πέλλας και ιδιαίτερα την  οικογένειά του που τον στήριξαν τόσα χρόνια.  

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο καλλιτέχνης Ρόμπερτ Ουίλιαμς ο οποίος έγραψε τον ύμνο της Νέας Δημοκρατίας τον οποίο και τραγούδησε κλείνοντας την εκδήλωση καταχειροκροτούμενος.

Δείτε στιγμές από την παρουσίαση μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com:

tzamtzisf
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

18 comments:

  1. Α ρε Χελιδόνη τρελέεεεε! Πάντα παρών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι σαν Ντοστογιέφσκι, Τολστόι κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Θεοδωρίδης ο πρωην του Τζιτζικωστα γιατί έλειπε απο την εκδήλωση; Μήπως δεν είναι πια Νέα Δημοκρατία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστά.. αυτός είναι και Νέα Δημοκρατία και βασιλικός και πρωην Αβραμόπουλος και Χρυσή Αυγή.. όλα σ'ενα...Να τον χαίρεται ηΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εν τω μεταξυ οι μισοι και πλεον που πηγαν εκει δεν προκειται να ψηφισουν τζαμτζη.αξιοπρεπεια μηδεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7:40 ΒΟΥΛΟΜΕΝΟ ΓΡΆΜΜΑ ΔΙΑΒΆΖΕΙΣ,ΑΣΕ ΠΡΏΤΑ ΝΑ ΑΝΟΊΞΟΥΝ ΟΙ ΚΆΛΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ.Ο ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΘΑ ΣΑΡΏΣΕΙ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ,ΔΑΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η αλήθεια είναι ότι κανένας πασόκος δεν μπορεί να μαζέψει σήμερα τόσο κόσμο.Τουλάχιστον στους Νεοδημοκράτες έμεινε η αξιοπρέπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Σκύδρας παρόντες εκτός του Καραγιάννη.Τελικά το επικοινωνιακό δεν το έχει αυτός ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αρε ελληναραδες πορωμενοι.αυτοι περνουν 7 με 10 χιλιαρικα το μηνα κι εσεις τρεχετε πισω τους για να γλυψετε ενα κοκαλακι.κριμα ποτε θα βαλετε μυαλο ρεέεεεεεε;ναι σε ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρώτο τραπέζι πίστα, έπρεπε να είναι ο τίτλος του βιβλίου ρε Δάνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγχαρητήρια στο karatzova.com για την άψογη κάλυψη της παρουσίασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Ν.Δ.δυστυχώς είναι το κόμμα που ακόμη και γάιδαρο να βάλεις για αρχηγό θα πάρει 25%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το τραγούδι στο τέλος δεν χρειαζοταν. Quelle decadanses (τι παρακμη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. το επομενο βιβλιο θα εχει τιτλο το παξιμαδι καλο ε΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. η ο αγροτησ το παξιμαδι και η ελια αρε ντανη καλοσ εισαι αλλα ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.