Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα η παρέλαση της Εθνικής Επετείου στα Γιαννιτσά! (φωτο)


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα ο Δήμος Πέλλας τίμησε και φέτος τη μνήμη των ηρώων του 1821 με εκδηλώσεις στα Γιαννιτσά, στην Κρύα Βρύση, στην Πέλλα, στο Ν. Μυλότοπο, στους Γαλατάδες, καθώς και σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες.

Ειδικότερα στα Γιαννιτσά:

Με τμήματα μαθητών και πολιτιστικών συλλόγων, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 25 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, η παρέλαση στα Γιαννιτσά, μπροστά στους εκατοντάδες πολίτες του δήμου Πέλλας, που βρέθηκαν αυτή την πανέμορφη ημέρα στον πεζόδρομο της πόλης, προκειμένου να παρακολουθήσουν την καθιερωμένη παρέλαση.

Την παρέλαση παρακολούθησαν από την εξέδρα των επισήμων ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο βουλευτής Γιώργος Καρασμάνης, εκπρόσωποι της Αστυνομίας, του Στρατού και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, κ.α.
Ο εορτασμός ξεκίνησε με την τέλεση Θείας Λειτουργίας και δοξολογίας στην Μητρόπολη Γιαννιτσών. Ακολούθησαν επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφανιών στην μνήμη των θυμάτων.

Δείτε τις εικόνες από τις εκδηλώσεις μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com:

parelasigian


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

30 comments:

  1. Πού είναι η Τζάκρη Οεεοοο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω να δουν οι προδότες της κυβέρνησης της αριστεράς τον ενθουσιασμό που σκόρπισε το Μακεδονία ξακουστή από άκρηεις άκρη σε όλη την χώρα και να καταλάβουν το ποσό καραγκιοζηδες γίνανε. Δεν σας κυνηγάνε κάποιοι φασίστες βλάκες, όλος ο λαός σας κυνηγάει. Γιατί ανάμεσα στην λαϊκή θέληση και την θέληση της Μέρκελ και του ΝΑΤΟ επιλέξατε ΝΑΤΟ και Μέρκελ. Αριστεροί γερμανοτσολιάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΟΡΚΑ , ΣΗΦΑΚΑΣ ΤΙΠΟΤΑ;
    ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟ ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ. ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο «μουσικολόγος Μάρκος Δραγούμης εντόπισε μία κασέτα με ισπανοεβραϊκά τραγούδια της Θεσσαλονίκης, στην οποία περιλαμβάνεται η μελωδία του τραγουδιού ως σύνθεση που πραγματοποιήθηκε για τα εγκαίνια της Schola de la Alianza, του πρώτου εβραϊκού σχολείου της Θεσσαλονίκης, το 1873. Ο Δραγούμης πιθανολογεί ότι είτε η μελωδία δημιουργήθηκε για τα εγκαίνια του εβραϊκού σχολείου και έπειτα μεταδόθηκε σε άλλους λαούς της περιοχής ή είχε δημιουργηθεί αρχικά στα μέσα του 19ου αιώνα από κάποιον Δυτικό συνθέτη για τον Οθωμανό σουλτάνο και έπειτα χρησιμοποιήθηκε από τις εβραϊκές κοινότητες»...

    Αν είναι έτσι, οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης έδωσαν και κάτι παραπάνω στην ελληνική Μακεδονία μας, εκτός από τις περιουσίες τους, οι οποίες, ως δια μαγείας, πέρασαν μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, (και το Ολοκαύτωμα...) στα χέρια κάποιων τίμιων πατριωτών Ελλήνων Μακεδόνων. Έδωσαν κάτι περισσότερο από τις ταφόπλακες των προγόνων τους για να πλακοστρωθεί το προαύλιο του Αγίου Δημητρίου – έδωσαν και το εν λόγω εμβατήριο. Αλλά κανένα συλαλλητήριο δεν έγινε, κι ούτε θα γίνει ποτέ, γι’ αυτές τις ακούσιες προσφορές τους στη ξακουστή Μακεδονία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς έτσι έγιναν τα πράγματα. Ποιοι όμως δυστυχώς από τους προηγούμενους ακαλλιέργητους όψιμους ¨Μακεδονομάχους¨ τα γνωρίζουν αυτά;

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ Ο ''ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ'' ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΤΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ.ΕΣΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.

      Διαγραφή
    3. Η μερα ειναι για τους ελληνες.....οχι για τον περιουσιο λαο σου.....οκ?

      Διαγραφή
    4. Ναι πολέμησαν κ με τον Μέγα Αλέξανδρο, ήταν κ στις Θερμοπυλες, στο μαραθωνα, μη ξεχάσουμε κ την Τροία.......ευτυχώς που ήταν αυτοί κ μας βοήθησαν αφάνταστα!!!!!!! Τι μόνο πέτρες για το πεζοδρόμιο δώσανε;αμ πως!!!!!

      Διαγραφή
    5. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;
      ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.
      ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;
      ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ

      Διαγραφή
    6. Αντιγραφή από το γνωστό εθνομηδενιστικό ιό με ευγενική παντα χορηγία Τουυ γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών διά του αριστερού ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ που χρηματοδοτεί κάθε τι ανθελληνικό στην ελλάδα.

      Διαγραφή
    7. ο ''«μουσικολόγος Μάρκος Δραγούμης εντόπισε μία κασέτα'' .................................
      Στα μέσα της δεκαετίας του ΄60 η Philips παρουσίασε πρώτη την κασέτα ΤΟ 1960 !!!!!!!!!!!!!!
      ΡΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  5. Τελικά μόνο δεξιοί ήταν στην εξέδρα ,μια ζωή μόνο για εφέ και χειροκρότημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι δεξιοί χαζούλη δεν έχουν λογο να μην βρίσκονται στην εξέδρα.
      Δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, ούτε είναι προδότες σαν τα φιλαράκια σού

      Διαγραφή
    2. ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΞΥΠΝΕ

      Διαγραφή
    3. Αφού εκτος από μπακαλιάρο έφαγες και αρκετό Μακεδονιλίκι από αύριο ξαναγύρνα στην καθημερινή σου μιζέρια.

      Διαγραφή
    4. Μιζέρια σκέτη οι προδότες αποπνέουν για Αυτο τους κραξαν παντού μέχρι και στην Αυστραλία

      Διαγραφή
  6. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΆ ΠΑΡΈΛΑΣΗ ΧΩΡΊΣ ΟΎΤΕ ΈΝΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟ! ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΟΎΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού σας ικανοποιούν οι ευρισκόμενοι στην εξέδρα ξαναψηφίστε τους και ξαναζήστε το όνειρο.Μεγάλους και σπουδαίους στόχους έχετε για την πόλη και την χώρα.(μόνο τον εαυτούλη σας μια ζωή τίποτα άλλο)

      Διαγραφή
    2. ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΣΕ ΕΠΕΤΕΙΟ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΘΝΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

      Διαγραφή
  7. Εύχομαι να ξαναζήσουμε και αλλες τέτοιες παρελάσεις χωρίς ούτε ένα κυβερνητικό εκπρόσωπο Συριζαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι οι δεξιοί στο δρόμο της διχόνοιας.. Αγράμματοι διαβάστε την πραγματική ιστορία του γένους και σοβαρευτείτε.. Όχι άλλη διχόνοια.. Ανάθεμα τις κυβερνητικές καρέκλες..Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα μου ντε, ενώ οι αριστεροί κ η αριστερά........δεν έσφαζε στα βουνά, ούτε παιδομάζωμα έκανε, ούτε έλεγε ότι η Μακεδονία πρέπει να ελευθερωθεί από την Ελλάδα.......αυτή την ιστορία θέλετε όλοι οι αριστεροί......

      Διαγραφή
    2. είδαμε και ξέρουμε ποιοι και γιατί έχουν διχασει τον λαο και τότε ( εμφύλιο )
      Και σήμερα

      Διαγραφή
  9. Μερικοί ειστε τοσο φανατικοί που δεν καταλαβαίνετε ούτε το ανάθεμα στη διχόνοια και προφανώς το πώς λειτουργεί η δημοκρατία. Όποιος δε συμφωνεί μαζί σας είναι αριστερός. Ντροπή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενω όποιος λέει κάτι αντίθετο είναι φασίστας - χρυσαυγιτης ε?

      Διαγραφή
    2. Και όποιος δεν συμφωνεί μαζί σας είναι φασίστας...Ορέ που πάμε .

      Διαγραφή
  10. Τα τελευταία λόγια του Παύλου Μελά ηταν ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΗΝΕΙ στην Μακεδονία και έχουν το θράσος οι αριστεροί που δώσαν στους σλάβους τα πάντα γλώσσα όνομα και εθνότητα να μιλάνε. Βρε.ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την Ιστορία την μαθαίνεις διαβάζοντας πηγές ,αναγνωρισμένους ιστορικούς , διασταυρώνοντας επίσημες επιστημονικές μελέτες κλπ. Εσύ διάλεξες να μάθεις ιστορία από τις εξωραισμένες κινηματογραφικές ταινίες (Παπαφλέσας , Παύλος Μελάς κλπ.).ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!

      Διαγραφή
    2. μαλιστα, κ η αριστερα επισημε αναγνωρισμενες μελετες εχει στα κιταπια της, αλλα μονο απο αριστερο-αναρχο-κομμουνισταραδες................τυπου η μακεδονια να ελευθερωθει απο την Ελλαδα, ο συνοστισμος της σμυρνης κλπ κλπ

      Διαγραφή
    3. Για πες μας να μάθουμε δηλαδή.
      Η σωστή ιστορία είναι αυτή που θα φτιάξετε μαζί με τον γαβρογλου και την επιτροπή συνεργασίας με τους σκοπιανους?

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.