Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Στο πρόγραμμα "Φιλόδημος" κατασκευές στα γήπεδα Μαυροβουνίου, Αμπελιών και Σωσάνδρας


Εντάσσονται στο Πρόγραμμα «Φιλόδημος» η  προσθήκη στεγάστρου στις κερκίδες του γηπέδου του Μαυροβουνίου, προϋπολογισμού 115.000 ευρώ & η κατασκευή κερκίδας στο γήπεδο των Αμπελιών, προϋπολογισμού 78.000 ευρώ και στο ΠΔΕ η κατασκευή  κερκίδας στο γήπεδο της Σωσάνδρας, προϋπολογισμού 80.000 ευρώ 

Συνεργασία είχαν σήμερα Δευτέρα 18-3-2019 στο γραφείο του στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη και ο Υφυπουργός Πολιτισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης με θέμα την προσθήκη δύο νέων έργων στο Πρόγραμμα «Φιλόδημος» για τα αθλητικά έργα που εκπονεί από κοινού η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η πρόσκληση του οποίου έχει ανοίξει από τις αρχές του Φλεβάρη και λήγει στις 31-3-2019.
Πρόκειται για το έργο «Κατασκευή μεταλλικής κερκίδας 600 περίπου ατόμων στο Ποδοσφαιρικό Γήπεδο Αμπελειών», συνολικού προϋπολογισμού 78.000 ευρώ με ΦΠΑ. Για το έργο αυτό η κ. Τζάκρη  παρέδωσε στον κ. Βασιλειάδη ολοκληρωμένη πλέον τη μελέτη (οικονομοτεχνική και τοπογραφικό διάγραμμα). Σύμφωνα με τον κ. Βασιλειάδη η ένταξη του έργου στο Πρόγραμμα «Φιλόδημος» θα γίνει μέχρι 31-3-2019  αμέσως μόλις ο Δήμος Πέλλας αποστείλει το σχετικό διαβιβαστικό προς την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού – Γραφείο Υφυπουργού.
Το δεύτερο έργο που θα ενταχθεί στο Πρόγραμμα «Φιλόδημος» αφορά στην «Προσθήκη στεγάστρου στις κερκίδες του Ποδοσφαιρικού Γηπέδου του Μαυροβουνίου», προϋπολογισμού 115.000 ευρώ. Η κ. Τζάκρη κατέθεσε σήμερα στον κ. Βασιλειάδη την τεχνική και την οικονομική μελέτη που εκπόνησε ο Δήμος Σκύδρας για την προσθήκη στεγάστρου στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του Μαυροβουνίου και η ένταξη του έργου αυτού θα γίνει επίσης μέχρι 31-3-2019 αμέσως μόλις ο Δήμος Σκύδρας αποστείλει το σχετικό διαβιβαστικό προς την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού – Γραφείο Υφυπουργού.
Τέλος η κ. Τζάκρη και ο κ. Βασιλειάδης συμφώνησαν και την  προσθήκη ενός νέου έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, οι εντάξεις στο οποίο θα γίνουν τον Μάιο. Πρόκειται για το έργο «Κατασκευή κερκίδας στο γήπεδο Σωσάνδρας»,  προϋπολογισμού 80.000 ευρώ, για το οποίο η κ. Τζάκρη έχει καταθέσει τεχνική και οικονομική μελέτη που εκπόνησε ο Δήμος Αλμωπίας ήδη από την αρχή της χρονιάς στις αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Το έργο αυτό σύμφωνα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού θα ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων τον Μάιο του 2019, δεδομένου ότι καλύφθηκαν τα δύο υποέργα που είχε την δυνατότητα να καταθέσει ο Δήμος Αλμωπίας στο Πρόγραμμα Φιλόδημος (Ανακατασκευή γηπέδου Αριδαίας με φυσικό Χλοοτάπητα , προϋπολογισμού 84.000 ευρώ και Κατασκευή και Συντήρηση Γηπέδων Καλαθοσθαίρισης, Πετοσφαίρισης και Αντισφαίρισης στην Αλμωπία, προϋπολογισμού 264.290 ευρώ).
Η κ. Τζάκρη ευχαρίστησε θερμά τον Υφυπουργό Αθλητισμού για την έγκριση που έδωσε να ενταχθούν στα παραπάνω προγράμματα χρηματοδότησης τα τρία νέα αυτά αθλητικά έργα που βρίσκονται στους τρεις δήμους της Πέλλας (Πέλλας, Σκύδρας και Αλμωπίας), καθώς και για την συμβολή του εν γένει στην υλοποίηση των πολύ σημαντικών αθλητικών έργων στην Πέλλα. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. ο δικός μας κοιμάται; η η άλλη είναι πιο δραστήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Γιαννης δουλευει σοβαρα και υπευθυνα, η Τζακρη κοροιδευει ξανα οπως τρεις φορες ως τωρα που ελεγε οτι ειχε κιολας χρηματοδοτηθει η κερκιδα της Σωσάνδρας.
      Το ίδιο ισχύει και πάλι.
      Ο φόβος για το μεροκάματο φέρνει λίγο παραλογισμό και ειναι κακό αυτό και για το Κόμμα και για την ίδια...

      Διαγραφή
  2. Μάλλον κοιμάται ..το παιδί του γραφείου απο μονο του δεν τα καταφερνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηθελα να ήξερα πόσο αφελείς είστε όλοι εσείς, που ακόμα μετά την ταπείνωσή μας από τους δυό κυβερνητικούς συζητάτε μαζί τους για να σας λύσουν προβλήματα, να σας κάνουν έργα και άλλα τέτοια φούμαρα. Το γεγονός ότι σας πούλησαν δεν σας καίει; Δεν τους παρατάτε που έχουν ακόμα μούτρα να μας βλέπουν στα μάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΑΞΙΟΣ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.