Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σεξουαλική ενημέρωση ή σεξουαλική εξαχρείωση των μαθητών;


Του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου
     
Τον Δεκέμβριο του 2015 η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε τον  νόμο για το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλόφιλων. Πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στην Βουλή εγγυόντουσαν ότι θα ψηφίσουμε μόνο αυτό και δεν θα προχωρήσουμε με τίποτα σε γάμο ή σε δικαίωμα των ομοφυλόφιλων να υιοθετούν παιδιά. Όποιος αμφιβάλλει ας δει τα βίντεο στο διαδίκτυο. Τον Οκτώβριο του 2017 ψήφισαν τον νόμο για αλλαγή φύλου στα 15 παρά τις διαμαρτυρίες ενώσεων παιδοψυχιάτρων ότι επιστημονικά είναι λάθος. Τον Απρίλιο του 2018 ψήφισαν τον νόμο να μπορούν να υιοθετούν παιδιά τα ομόφυλα ζευγάρια.
Εδώ και δυο χρόνια η «προοδευτική» κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ καθιέρωσε την Θεματική Εβδομάδα στα Γυμνάσια στην οποία ένας θεματικός άξονας είναι έμφυλες ταυτότητες και στα Λύκεια κάποιες ώρες ενημερώσεων για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα από νοσοκόμες, επισκέπτριες υγείας, εκπαιδευτικούς κλπ. 
Μια κυβέρνηση που ψήφισε νόμο να μπορούν ν’ αλλάζουν φύλο οι ανήλικοι, να μπορούν να υιοθετούν παιδιά ομόφυλα ζευγάρια, που πολέμησε τον ευλογημένο από τον Θεό γάμο μεταξύ ανδρός και γυναικός, που αγωνίστηκε όσο μπορούσε να διαλύσει το θεμέλιο της ελληνικής κοινωνίας, την οικογένεια, πόσο σοβαρή σεξουαλική ενημέρωση περιμένετε να κάνει στους μαθητές ;
«Αν δεν υπάρχει Θεός όλα επιτρέπονται». Με την φράση αυτή ο Ντοστογιέφσκι στο έργο του «αδελφοί Καραμαζώφ», θέλει να μας πει ότι αν πιστεύουμε ότι υπάρχει Θεός που μας βλέπει και μια μέρα θα του δώσουμε λόγο για την ζωή μας, πρέπει να συμμορφώσουμε την ζωή μας με τις εντολές του. Αν όμως πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει Θεός, και υπάρχει μόνο αυτή η ζωή, όπως  πιστεύουν οι άθεοι,  γιατί να μην κάνουμε οτιδήποτε μας αρέσει ;
Εδώ ακριβώς βρίσκεται το πρόβλημα. Για τους Ορθόδοξους Χριστιανούς φυσιολογικό είναι αυτό που είναι σύμφωνο με τις εντολές του Ευαγγελίου. Δηλαδή για τους Ορθόδοξους Χριστιανούς φυσιολογικές είναι οι σεξουαλικές σχέσεις ανδρός και γυναικός μόνο μέσα στον γάμο που ευλόγησε ο Θεός. Και είναι αυτή η ευλογία του Θεού που κάνει το θαύμα και μετατρέπει τον άνδρα και την γυναίκα σε κάτι που δεν υπήρχε πριν, σε ανδρόγυνο. «Το μυστήριον τούτο μέγα εστί εγώ δε λέγω εις Χριστόν και εις την Εκκλησίαν»(Εφ. 5,32).
Ο κ. Τσίπρας όμως και οι περισσότεροι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν άθεοι. Επομένως ποιο κριτήριο έχουν για το τι είναι φυσιολογικό ; Άρα ποιο πρόβλημα θα έχουν να δώσουν εντολή να διδαχθούν οι μαθητές ότι είναι φυσιολογική η ομοφυλοφιλία, η κτηνοβασία, ο στοματικός έρωτας, ο πρωκτικός έρωτας, να συστήσουν στους μαθητές να έχουν ελεύθερες σεξουαλικές σχέσεις και απλώς να τους εκπαιδεύσουν πώς να αποφεύγουν τις εγκυμοσύνες και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα ; Ξέρετε, στην Γερμανία είναι νόμιμη η κτηνοβασία !
Δυστυχώς στην μέχρι τώρα εφαρμογή αυτής της σεξουαλικής «ενημέρωσης» πολύ συχνά το μόνο που γίνεται είναι ενημέρωση για τα προφυλακτικά. Τυχαίνει στο μεγαλύτερο μέρος του χρόνου να γίνεται τόσο πλήρης ενημέρωση στους μαθητές για τα προφυλακτικά, που θα την ζήλευαν ακόμα και οι πωλητές των εταιριών που τα παράγουν. Με τέτοια λεπτομέρεια  που γίνεται συχνά η ενημέρωση για κάθε τρόπο αντισύλληψης, δεν θα μπαίνουν οι μαθητές στον πειρασμό να «δοκιμάσουν» ;
Έλεγε ο άγιος Πορφύριος όταν οι νέοι έχουν σεξουαλικές σχέσεις πριν από τον γάμο, στραβώνει η ψυχή τους. Δεν γνωρίζετε ότι μια από τις σοβαρές αιτίες που οι μισοί γάμοι διαλύονται είναι οι προγαμιαίες σχέσεις ; Ναι, να γίνει σεξουαλική ενημέρωση των μαθητών, όχι όμως σεξουαλική εξαχρείωση ! 
Για να επιτευχθεί όμως αυτό πρέπει η ενημέρωση να γίνεται πάντα με αναφορά στον γάμο και με στόχο οι μαθητές να έχουν ένα πετυχημένο γάμο. Πώς να το ελπίσουμε όμως αυτό με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που ο υπουργός παιδείας πριν λίγους μήνες αστειευόταν με το γεγονός ότι πολλές μαθήτριες μένουν έγκυες στις πολυήμερες εκδρομές ; 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 comments:

  1. Ο σκοτάδισμος που προτείνεις εσύ αφήνει τα κορίτσια σε ενδιαφέρουσα γιατί αν καπο ιός φορέας υπεύθυνα ενημέρωνε ότι αφορά τα σεξουαλικα ζητήματα δεν θα υπήρχε πρόβλημα είσαι λοιπόν σκοταδιστης και εμμένει Σ στα παλιά Χρόνια δεκαετια 50 60 άρα λοιπόν μην κατηγορείς το σύριζα αλλά εσύ έχεις θέμα με την παγκοσμιοποιηση που πριν το σύριζα αρκετά χρόνια άρχισε. Λοιπόν φίλε με λάθος εχθρό τα βάζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είστε 500 χρόνια πισω..μείνετε εκεί που είστε...Επειδή υπάρχει όμως ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ μπορείτε και εκφράζετε τις απόψεις σας τις αναχρονιστικές. ΛΥΠΑΜΑΙ που εχασα την ώρα μου και το διάβασα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΧΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΟΡΟΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΛΥΠΑΣΑΙ, ΑΧΟΥΜΕ ΕΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΜΥΑΛΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ.
      Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ.
      ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΕΞΑΧΡΕΙΩΣΗΣ.

      Διαγραφή
    2. Με τον τρόπο που λες "Επειδή υπάρχει όμως ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ" δείχνεις σαν να οφείλονται αυτά στον ΣΥΡΙΖΑ. Φυσικά άλλοι και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ τα δώρισε αυτά στην Ελλάδα. Εκτός κι αν εννοείς οτι μας κάνει χάρη ο ΣΥΡΙΖΑ που τα σέβεται.

      Διαγραφή
    3. εντάξει καλά έτσι είναι αν έτσι νομίζετε..γι΄αυτό ο νομός πέλλας θα μείνει στην αφάνεια για πάντα. Μην ζητάτε δρόμους και γεφύρια.. ζητείστε παπάδες να μας εξορκίσουν όσοι έχουμε αντίθετη με εσάς άποψη! Γιατί υπάρχουν και αντίθετες απόψεις πέρα από κόμματα και κομματάκια κύριοι...Συνεχίστε να κάνετε αυτά που κάνετε..το μόνο που δεν κάνετε είναι ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Καημένε Μπάμπη,το κακό ξέρεις ποιο είναι;Οτι πιστευεις πως κάπου υπάρχει ένας παράδεισος για σένα και τους ομοίους σου που χωράει μόνο εσάς.Η πίστη που κραδαίνεις σαν σπαθί είναι γεμάτη πλάνη και είδωλα.Ο ορθός δρόμος που ευαγγελίζεσαι δεν είναι τίποτα άλλο από μια ψεύτικη στράτα γεμάτη καταπίεση και φόβο προς ένα ανύπαρκτο ον.Κράτα τον παράδεισό σου για εσάς και άφησε τους γύρω σου να ζήσουν όπως νιώθουν ελευθεροι.Μην εμπορεύεσαι την απόλυτη αλήθεια γιατί δε την κατέχεις ούτε στο ελάχιστο.Ζήσε τη μετριότητα σου και άσε και τους άλλους να ζήσουν τη δική τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου απο αυτά που λές πρέπει μικρός να ήσουν σε κάποια Κατηχητικά που σε σκανδάλισαν. Να ξέρεις και μένα με είχαν σκανδαλίσει. Γεύσου την Ορθοδοξία όμως την δίδαξαν οι άγιοι Πορφύριος και Παϊσιος και θα νοιώσεις οτι ειναι πολύ όμορφη.

      Διαγραφή
    2. Ξερεις μ΄εσας τους αθεους συμβαινει ενα παραξενο πραγμα.Μισειτε κατι το οποιο δεν πιστευετε οτι υπαρχει,και στο κατω κατω την αποψη του λεει δεν νομιζω οτι τον ενδιαφερει η δικη σου η γνωμη.

      Διαγραφή
  4. Ο συντάκτης του κειμένου ας ενημερωθεί πρώτα και μετά ας εκφράσει την άποψή του. Τα γκέι ζευγάρια ΔΕΝ υιοθετούν, δεν πέρασε την υιοθεσία το νομοσχέδιο στο οποίο αναφέρεται. Για να γράφεις πρέπει πρώτα να έχεις ενημερωθεί σωστά κι όχι απλά να έχεις ιδεολογίες του περασμένου αιώνα! Επίσης, ποιος σας είπε ότι στη Γερμανία είναι νόμιμη η κτηνοβασία; Τους 6 από τους 12 μήνες τους περνάω στη Γερμανία... Να συνέλθουμε λίγο παρακαλώ πολύ. Και από πότε η συναινετική πράξη μεταξύ δύο ενήλικων ανδρών ή γυναικών είναι το ίδιο με την κτηνοβασία; Και δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ, ούτε αριστερός! Επίσης διάβασα για σεξουαλική επαφή μετά το γάμο; Δύο αιώνες πίσω! Τιμάτε το επίθετό σας πάντως, κε Παπαδόπουλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακάρι να είχαν οι περισσότεροι Έλληνες τις αντιλήψεις σας,οι οποίες με εκφραζουν απόλυτα!Τοτε η πατρίδα μας θα είχε πλούσια την ευλογία του Θεού κ τα παιδιά μας θα μεγάλωναν με σωστά θεμέλια! Οποίος πιστεύει ότι όλα αυτά είναι σκοταδιστικά κάνει πολύ μεγάλο λάθος..Κι αν πραγματικά είναι,μακάρι να ήμασταν σκοταδιστές.Θα ήταν όλα πολύ καλύτερα!Σας τιμά ΚΥΡΙΕ Παπαδόπουλε το άρθρο που αναρτήσετε!Ειστε Ορθόδοξος Χριστιανός,είστε Πατριώτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μερικοί σχολιαστές διαφωνώντας με τις απόψεις του κ. Παπαδόπουλου λένε μόνο χαρακτηρισμούς, σκοταδισμός, αναχρονιστκές, πριν 500 χρόνια κλπ. Αν όμως θέλουν να ειναι σοβαροί, πρέπει να εξηγήσουν ποια άποψη ειναι λάθος και για ποιο λόγο. Νομίζουν οτι η συνουσία που κάνει ένα τον άνδρα με την γυναίκα ειναι τόσο ασήμαντη πράξη που δεν προαπαιτεί μια ισχυρή δέσμευση ενώπιον Θεού και ανθρώπων ;Αγνοούν οτι την ισχυρή δέσμευση την απαιτεί και η επιστήμη της ψυχολογίας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενημερώστε με σας παρακαλώ, αυτό το κείμενο γράφτηκε το 2019 μ. Χ. από εκπαιδευτικό που διδάσκει στα παιδιά μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΡΟΧΩΡΑ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΑ ΣΧΌΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΙΣΤΗ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος σας είπε ότι με τα παραπάνω σχόλια συνεπάγεται ότι κάποιος δεν είναι πατριώτης, πιστός και υπέρ της οικογένειας και το να είσαι έναν αιώνα πίσω σε κάνει πατριώτη και τα λοιπά; Απλά δεν έχετε επιχειρήματα και λέτε αρλούμπες... Και πατριώτης είμαι και πιστός και υπέρ της οικογένειας. Καλή συνέχεια...

      Διαγραφή
  9. Επίσης, παρακαλούνται οι κοπέλες να μη ξυρίζονται και να μη φορούν παντελόνια και αυτές με μπλε μάτια θα καίγονται στην πυρά ως μάγισσες φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Ελλάδα κάηκε από τους νοικοκύρηδες τόσα χρόνια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.