Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Γ. Σηφάκης σε Προφήτη Ηλία και Ριζό : Μεγάλη κοινωνική ανακούφιση η λύση στο «ΑΘΗΝΑ»



Πολύ σημαντική εξέλιξη χαρακτήρισαν και οι εμπλεκόμενοι στο «ΑΘΗΝΑ» σε Προφήτη Ηλία και Ριζό την λύση που επετεύχθη και ευχαρίστησαν από καρδιάς τον βουλευτή για την επιτυχή έκβαση της προσπάθειας του να βρεθεί λύση, προσπάθεια που γνώριζαν βήμα προς βήμα λόγω της συνεχούς ενημέρωσης τους επί διετία.
Ο Γιάννης Σηφάκης απέδωσε πολιτικά χαρακτηριστικά στο αποτέλεσμα λέγοντας ότι ήταν αποτέλεσμα της κοινωνικής ευαισθησίας της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που έσκυψε πάνω στο πρόβλημα για να σωθούν τα απλά μέλη που είχαν εγκλωβιστεί άδικα.
Επέρριψε ευθύνες σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και στους βουλευτές των χρόνων που δημιουργήθηκε το πρόβλημα (2003) και όταν βγήκε η πρώτη απόφαση του δικαστηρίου για τις πρώτες 3 χρήσεις (2013). Ενώ μπορούσαν να αλλάξουν τον Νόμο 4072/2012 δεν το έκαναν με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό των αγροτών και την ταλαιπωρία τους ως προχθές. Πολλοί αποποιήθηκαν κληρονομιές, έχασαν προγράμματα, δεν μπόρεσαν να κάνουν την οποιαδήποτε μεταβίβαση, είχαν δεσμευμένα ΑΦΜ και δεσμευμένα χρήματα στην ΔΟΥ. Κάποιοι έχασαν την υγεία τους εξαιτίας του προβλήματος αυτού και όλοι ζούσαν μέσα στο άγχος. 
Χαρακτήρισε μικρότητα και άκρατο λαϊκισμό τις μίζερες δηλώσεις βουλευτή της αντιπολίτευσης που ακόμη προσπαθεί να υπερασπιστεί τους πρωταίτιους που ταλαιπώρησαν τους αγρότες – απλά μέλη της ΟΠ «ΑΘΗΝΑ».
Δήλωσε ακόμη ότι καταλαβαίνει άλλους που προσπαθούν να πιάσουν «στασίδι» καθόσον, ως γνωστόν,  η επιτυχία έχει πολλούς «πατέρες», η αποτυχία κανέναν.
Ακόμη εξομολογήθηκε ότι πάντα στην πολιτική του καριέρα θα θεωρεί την επίλυση του τεράστιου αυτού κοινωνικού προβλήματος την κορυφαία επιτυχία τόσο του ιδίου όσο και του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά την Πέλλα.

Ο βουλευτής διαβεβαίωσε τους αγρότες ότι μέσα στις αμέσως επόμενες εβδομάδες θα έχουν απεγκλωβιστεί ( με την έκδοση του ΦΕΚ, την έκδοση της εγκυκλίου από την ΑΑΔΕ προς τις ΔΟΥ και την υλοποίηση της απόφασης από την ΔΟΥ) και ο ίδιος θα προσπαθήσει να συντομεύσει όσο γίνεται αυτό το διάστημα. Θα αποδεσμευτούν τα ΑΦΜ τους και θα απελευθερωθούν τα δεσμευμένα χρήματα τους. Εννοείται θα αθωωθούν στα δικαστήρια που έρχονται.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

23 comments:

  1. Όπου και να πας Σηφάκη 4,5 μαζεύεις από αύριο που θα ξεκινήσουν οι επισκέψεις της κ. Τζάκρη θα γεμίζουν τα μαγαζιά κόσμο σε όλα τα χωριά.
    Άσε τις περιουσίες γιατί ξεφτιλίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ με τους λίγους που μαζεύεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αστα Ντοντόρκα ουτε να σε δουν δεν θελουν πια..., αντε να το χωνευεις σιγα σιγα...
      Ο κοσμος ξυπνησε γιατι ειδε, ξέχασε τα παλια με το εύκολο δούλεμα...

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΔΙΧΩΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙ Η ΠΕΛΛΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ;

      Διαγραφή
  2. Μου φαίνεται ότι όταν κάποιοι θα μετράν σταυρούς εσύ Σηφάκη θα μετράς....ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σε διαψεύσω 2:13 γιατί ο Σηφακης θα μέτρα και ευχαριστώ μα και Σταυρους. Μην αγχώνεσαι, διαισθανομαι από τα λεγόμενα σου μια "κρυφή ηττοπαθεια", έναν πανικό .. Κοντά είναι ο Οκτώβρης..... Υπομονη... Ο κοσμος της Πέλλας βλέπει ποιος πραγματικά αξίζει, δε τρώει κουτοχορτα...

      Διαγραφή
  3. Ακόμα δεν τελειώνει το θέμα δηλαδή απλά λόγια ας πάρουν τη ψήφο και μετά στα δικαστήρια έχει ο θεός ερε δούλεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά ο ΗΡΑΚΛΗΣ έρχεται προτελευταίος
    σε κοινό.
    Το είσαστε δυο είσαστε τρεις,σας ανήκει δικαιωματικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχετε πολύ χαβαλε οι υποστηρικτές Σηφάκη τζακρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σηφακη, η Τζακρη έλυσε το πρόβλημα αυτη έκανε την τροπολογία. Εσυ μας έλεγες οτι θα πληρώσουμε, αλλοι 700, άλλοι 1000, με κατι λογαριασμούς που εκανες, σύμφωνα με την χρονιά της εγγραφής , Σε εχω μαγνητοφωνημενο στο κινιτο....μη με αναγκάζεις να το βγάλω στο αέρα . δεν θα ξέρεις που να βρεθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το γαρ πολυ της θλιψεως γεννα παραφροσυνη...

      Διαγραφή
    2. Βγάλτο αδερφέ μπας και σταματήσει το κοκορι

      Διαγραφή
  7. Λαοθάλασσα. Οι ορθιοι δεν χωρούσαν Στην φωτογραφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο ριζό 15 μαζεύτηκαν με το βουλευτή μαζί φαίνονται στη φωτογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΗΦΑΚΑ

      Διαγραφή
    2. Ηταν ολοι οι εμπλεκομενοι στο "ΑΘΗΝΑ" απο το Ριζό, βρεθηκαν μαζί του και τον ευχαρίστησαν

      Διαγραφή
  9. Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να του πούμε και ευχαριστώ,επειδή έκανε το αυτονόητο; Το θέμα θα είχε λυθεί το 2014 με ενέργειες που είχε κάνει
    ο Καρασμάνης αλλά δεν πρόλαβε λόγω των εκλογών.Kαι έρχονται σήμερα Σηφάκης και Τζάκρη να μας το παίξουν σωτήρες
    λίγο πριν τις εκλογές. Φτάνει πια η κοροϊδία. Εθνοπροδότες.
    Δυστυχία σου Ελλάς με τα τέκνα που γενάς. Ω Ελλάς ηρώων χωρα τι γαϊδάρους βγαζεις τώρα.(Σουρής)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δεν θα γινει τιποτα μασ δουλευουν παθων ειμαι και εγω φτυσημο θελουν ολοι τουσ καταλαβετετο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λυπάμαι πολύ για την νοημοσύνη κάποιον...η Τσάκρη έλεγε δεν υπάρχει λύση και είναι αποδεδειγμενο..όσο αφορά τον κύριο Καρασμανη από προσωπική μου υπόθεση. ..όλο μου έλεγε ότι ο φάκελος μου για μια υπόθεση είναι στην Αθήνα και περιμένουμε την λύση του...κατέβηκα στην Αθήνα και ο φάκελος δεν υπήρχε πουθενά...και πάλι αποδεδειγμενο ήταν στο συρτάρι του στο γραφείο του ...
    ΑΣΕ βάλουν λοιπόν κάποιο το μυαλό τους σε λειτουργία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πετσιτη σε λένε?

      Διαγραφή
    2. 8:57 μας έκανες τον εγκέφαλο φραπέ βραχυκύκλωσαμε για να βγάλουμε νόημα.
      Αλλα η κεντρική ιδέα του σχολίου σου είναι ότι γλύφεις κατουρημενες ποδιές. Από βουλευτή σε βουλευτή κάποιος θα σου κάτσει να γίνουν οι δουλίτσες, ε;;;

      Διαγραφή
  12. Λυσε τα προβλήματα με τον βραχνα σου, και άσε την Αθηνα στην Θεοδώρα. Ειναι δικηγόρος,αριστη και ξερει να καθαριζει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.