Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο δικηγόρος Χάρης Αγγελίδης από τα Γιαννιτσά υπ. ευρωβουλευτής με τους Οικολόγους Πράσινους

Οι Οικολόγοι Πράσινοι ανακοίνωσαν τέσσερις ακόμη υποψήφιους ευρωβουλευτές από την Βόρεια Ελλάδα.
Πρόκειται για τους Θεοχάρη Αγγελίδη, δικηγόρο από την Πέλλα, Κώστα Καραγιώργη, οικονομολόγο από την Θεσσαλονίκη, Γιάννη Μάλλιο, δημοσιογράφο από την Καβάλα και Νίκο Πουτσιάκα, κοινωνιολόγο -εθνολόγο -χωροτάκτη από την Θεσσαλία.
Τέσσερις ακόμα αξιόλογοι επαγγελματίες με όραμα για μια ισχυρή οικολογική φωνή στο Ευρωκοινοβούλιο, ανακοινώθηκαν από τους Οικολόγους Πράσινους στο πλαίσιο της εκδήλωσης «ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ – ΠΡΑΣΙΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ» που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό του υποψήφιου ευρωβουλευτή.

Βιογραφικό
Ο Θεοχάρης Αγγελίδης γεννήθηκε το 1960 στα Γιαννιτσά Πέλλας, είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών. Εργάζεται ως δικηγόρος στους κλάδους του Εμπορικού Δικαίου με έμφαση στις διεθνείς συναλλαγές, του Διοικητικού Δικαίου, του Δικαίου Μεταφορών, εθνικών και διεθνών και του Συγκοινωνιακού Δικαίου. Διατηρεί επίσης δικηγορικό γραφείο και στη Γερμανία, ασχολούμενος με υποθέσεις διεθνών εμπορικών συναλλαγών, διεθνών χερσαίων μεταφορών και διεθνών τροχαίων ατυχημάτων. Είναι διαπιστευμένος διαμεσολαβητής σε αστικές και εμπορικές υποθέσεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Διευθυντής Σπουδών του «Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών» του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, καθώς και επικεφαλής Εκπαιδευτής.
Έχει επιτελέσει επί διετία Προϊστάμενος του Συμβουλίου Λαϊκής Επιμόρφωσης της Νομαρχίας Πέλλας, υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης στον Νομό Πέλλας και τέως Ειδικός Σύμβουλος του Νομάρχη Πέλλας σε ζητήματα Ανάπτυξης και Μεταφορών. και είναι ο ιδρυτής του Κέντρου Ιππικής Τέχνης στα Γιαννιτσά.
Έχει συμμετάσχει ως εισηγητής και ομιλητής σε πολλά επιστημονικά συνέδρια, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ άρθρα του σχετιζόμενα με την προστασία του περιβάλλοντος και τις μεταφορές έχουν δημοσιευτεί σε ποικίλα περιοδικά.
Δραστηριοποιείται στο χώρο της Οικολογίας από το 1982. Υπήρξε μέλος των Οικολόγων – Εναλλακτικών, υποψήφιος ευρωβουλευτής με διαρκή παρουσία ως υποψήφιος βουλευτής των οικολόγων στην Πέλλα, καθώς και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…